Fit Forma Újpest
munkatársa

Verona

Csoportos fitness instruktor, Fit Dance Love oktató

2014-ben kezdtem el verseny táncolni és onnantól kezdve teljesen beszippantott a tánc. Ez tette ki az életemet és szinte azonnal tudtam, hogy többet nem is akarok elszakadni tőle. Imádom, hogy a tánc és az óráim által mosolyt csalhatok mások arcára és átadhatom Nekik azt a szenvedélyt, amit a tánc iránt érzek.
Úgy gondolom ez a legjobb terápia a világon és nincs is annál jobb, ha másokkal is megoszthatjuk!
De mire is számíthattok?

A Fit Dance Love órák Neked szólnak, ha szeretnél a mindennapi rutinból kiszakadni, önfeledten, pozitív energiákat szívni magadba, mindezt a sport jótékony hatásaival ötvözve.
Ha imádod a dallamos, jó zenéket és szeretnél egy fantasztikus csapat része lenni. A Fit Dance Love órákon, különböző stílusokat vegyítve, ismerheted meg a tánc kimeríthetetlen tárházát.
A salsa, bachata reggaeton, hip-hop, dance hall és egyéb latin amerikai táncstílusok a fitneszből ismert alap erősítő gyakorlatokkal kombinálva kísérik végig az előre koreografált órát. Itt nincs rossz lépés vagy elhibázott koreográfia.
Óráról-órára együtt fejlődünk és sajátítjuk el az izolációs technikákat és a lépéseket egyaránt. Az óra végén egy hangsúlyosabb nyújtással lazítjuk izmainkat és ízületeinket, hogy ezzel is megtámogassuk a mobilisabb és könnyedebb mozgást.

Comments are closed.