Oktatóink, csapatunk

Miszlai Krisztina – Csucsu

Feszesítő, zsírégető, body pump, nyújtás-gerinctorna, kondi, személyi edzés

Lassan 20 éve mozgok az edzőtermek világában! Életem elengedhetetlen része a sport! A mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok! Fontos számomra,hogy azt csinálhatom,amit a legjobban szeretek,és hogy a sport iránti szeretetemet átadjam másoknak a személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal,amit a mai napig igyekszek bővíteni. Edzőként azt tartom a legfontosabbnak,hogy segítséget nyújtsak azoknak,akik elhatározták,hogy kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból. Célom,hogy a rendszeres mozgás életmóddá alakuljon- a mai felgyorsult világunkban a stressz által létrejött negatív változásokat kizárjuk,és egy kiegyensúlyozott életvitelt alakítsunk ki-mely által az önbizalmad nő, sikeresebb és boldogabb leszel az élet minden területén -szakszerű tudásommal és tanácsaimmal és egy nagy adag motivációval segítelek ebben. Várlak sok szeretettel az óráimon.

Béres Gabriella

Személyi edző -recepció

Amióta csak az eszemet tudom a sport az életem jelentős részét teszi ki különböző formákban. Számtalan sportba belekóstoltam már,ezek közül a kempót 8 évig űztem versenyszerűen, nemzetközi szinten. Ennek hála kezdtem el konditermeket látogatni, hiszen egy küzdősportnál kiemelten fontos a jó fizikum. Mindig is otthonosan mozogtam a termekben, éreztem, hogy ez az a közeg ahol jól érzem magam. Később már különféle csoportos órákat is látogattam és hirtelen arra eszméltem, hogy minden ami érdekel a mozgáshoz köthető.Így érettségi után már volt egy célom és elkezdtem elvégezni minden szükséges tanfolyamot ahhoz, hogy megkezdhessem edzői karrieremet. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen már a képzések alatt rengeteg lehetőséget ajánlottak fel tanáraim, ennek köszönhetően egyből elhelyezkedhettem a szakmában. Jelenleg személyi edzőként és csoportos óra tartóként dolgozom,emellett Spartan edzésekre járok, maradék időmben pedig magamat fejlesztem.
“Az előrejutás titka az elindulás.”

Várlak szeretettel személyi edzésre!

Hasáb Nóri

Kezdő step, spinracing, zsírégető, gerinctorna, kondi, has-láb-popsi, alakformáló, személyi edzés

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Több fajta mozgás formát kipróbáltam az évek alatt, és ezt a tudást, érzést szeretnèm tovàbb adni. Különböző típusú csoportos órákat tartok, (zsírégető, alakformàló, step, spinracing, has-láb-popsi, gerinctorna) amelyeknèl elsődleges szempont, hogy jó hangulatban teljenek, preventíven, változatos és kemény edzésekkel, hogy a vendégek elégedetten, és jól eső fáradsággal térjenek haza. A sport örömet, kikapcsolódást, és természetesen fizikálisan-mentálisan is kellemes érzést nyújtson részükre. “A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a cèlt!” Várlak Szeretettel!

Németh -Oláh Adrienn


Személyi edző, táplálkozási tanácsadó, LoveYourBelly oktató, rúdfitnesz tréner

„Jelentkezz személyi edzésre és bebizonyítom, hogy a ’lehetetlen’ és a ’túl késő’ nem léteznek.”

Habár nem tartozom azon edzők közé, akik gyerekkoruk óta sportolnak, a testmozgás mára az életem elengedhetetlen része lett. A gyermekeim születéséig csupán hobby szinten mozogtam, azt is csak kampány jelleggel. Aztán kiderült, hogy a terhességeim során négy ujjnyira szétnyíltak a hasizmaim és kezdődő köldöksérvem volt. Habár a műtétet sem kerülhettem el, a valódi megoldást a célzott erősítés hozta meg.
Miután megtapasztaltam a rendszeres sportolás és az egészséges táplálkozás előnyeit, több éves tanulás vette kezdetét. Elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola csoportos fitnesz instruktori, majd személyi edző képzését. Sporttáplálkozást tanultam, majd táplálkozási tanácsadó képesítést szereztem. Idő közben LoveYourBelly oktató lettem, mely egy világon egyedülálló, klinikailag igazolt módszert kínál a sérült hasfal regenerálására. Nemrégiben pedig alkalmam nyílt régi szenvedélyemnek hódolva rúdfitnesz oktatóvá válni.
Tanulmányaimmal és tapasztalataimmal a 21. századi nő fittségi céljaira keresem a megoldást. Az életmódváltással egészségesebb szervezetet, esztétikusabb megjelenést, energikusabb életvitelt és mentális frissességet érhetünk el.

Ha egyetértesz Adriennel és szeretnéd, hogy segítsen Neked is elérni a kívánt célt, akkor keresd őt bizalommal 

Jakab Helga

Spinracing oktató

3 éves koromtól egészen kamaszkoromig heti rendszerességgel balettoztam. A tánc volt az életem. Itt éreztem jól magam.A színpadon otthonosan mozogtam, imádtam szerepelni, fellépéseken részt venni.

Később a sport az életem részévé vált. Számomra olyan, mint a kávé. Az éltető erő. Nélküle nincs kezdet, nincs vég. A nap beindítója és befejezője. SpinRacing óráimat azoknak a vendégeknek ajánlom, akik szeretik az intenzív, pörgős edzéseket. Fontosnak tartom, hogy az óráimon a láb edzése mellett a felsőtestet is “átmozgassam”.

A SpinRacing ideális választás azoknak, akiknek a vidám, motiváló zene, a “bulizós” hangulat jelenti a kikapcsolódást, A biciklin való tekerés nem terheli meg a térdet, így olyan vendégeknek is ajánlott, akiknek más sportág űzése térdfájdalmakat okoz.

Ha úgy érzed szeretnél fittebb, egészségesebb lenni, fogyni, erősödni és csinosodni, vagy egyszerűen hiányzik életedből a pozitív visszajelzés, motiváció, akkor nálam jó helyen jársz.

Tőzsér Györgyi

Csoportos fitness instrukor, személyi edző

A sport szeretete szüleimtől ered, akik maguk is versenyszerűen sportoltak. Édesanyám kézilabdázott, édesapám futballozott. Versenyszerűen kézilabdáztam, atletizáltam, valamint testépítő versenyeken is részt vettem.
Hiszem, hogy mindenki ki tud teljesedni a sportban, ha a céljaihoz és az aktuális állapotához igazítja az edzésterheléseket. Segítek benne, hogy jobban érezd magadat a bőrödben, amit a mozgás örömével és eszközeivel, változatosan összeállított gyakorlatokon keresztül érünk el.
Az óráimon arra törekszem, hogy a kezdő és a haladó vendégeim igényeit is egyaránt ki tudjam elégíteni. Figyelembe veszem az edzettségi szintjüket, az esetleges ízületi, mozgásszervi problémáikat. Változatosan igyekszem felépíteni az óráimat, saját testsúlyos és eszközökkel végzett gyakorlatokat is csinálunk. Nagy hangsúlyt fektetek az edzésekhez illő háttérzene megválasztására.
Végzettségek:
Csoportos fitness instruktor – Fitness Company
M.A.X. Training instruktor – Fitness Company
Get Fit Training oktató – Fitness Company
Box Aerobik Tréner – Weider Professional (Proform Fitness Kft.)
Stretching és ellazulási technikák – Art edzőképzés
X-Training Crossover Fitness oktató
Funkcionális edző

Kovács Laura

Csoportos fitness instruktor, Zsírégető, Alakformáló, Kangoo oktató

Az IWI Nemzetlözi Fitness iskolánál végeztem csoportos fitness instruktorként. Nagy álmom vált valóra, amikor edző lettem. Számomra ez nem egy munka, hanem a hobbim és a szenvedélyem! A sport gyerekkorom óta az életem része, hiszen 12 évig sportoltam és versenyeztem fitnesses látványtáncban. Szerintem az , hogy sportoljon az ember elengedhetetlen, mind testileg ,mind lelkileg. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna az az érzés amit a mozgás öröme ad! Az óráimra, ha ellátogatsz, az egész tested át lesz mozgatva tetőtől talpig! A hangulat garantáltan jó lesz és remélem mindenki mosolyogva távozik majd Várok mindenkit nagyon sok szeretettel, hogy együtt tapasztaljuk meg a mozgás örömét!

Görög Nikolett

Csoportos fitness instruktor, Pilates oktató, Táplálkozási tanácsadó

Gyerekkorom óta központi szerepet játszik életemben a sport, melynek egy része mára már nem csak a hobbim, hanem a hivatásom is.
A rohanó, stresszes hétköznapok, az egész napos „kényszerített” ülés, a tartáshibák korrigálása, valamint a futóversenyek dobogója utáni vágy ötvözete formálta bennem a gondolatot: pilates.
Edzéseimen a bemelegítést követően végzett „fő részt” alkotó változatos erősítő és nyújtó jellegű gyakorlatok mellett az óra végére ütemezett relaxáció segít megszabadulni a napi feladatok-, a hétköznapi élet adta gondolatoktól.
A gyakorlatok helyes kivitelezése érdekében a folyamatos szóbeli instrukció mellett, gyakorlatbemutatással és kivitelezés-korrigálással segítem vendégeimet.
Hiszem, hogy egy jól összeállított pilates edzés nemcsak a testi, de a lelki egészségmegőrzést is szolgálja épp ezért óráimon kivétel nélkül erre törekszem.
Mottóm: Bármi is a célod, tarts velem, tegyünk együtt önmagadért!

Hornyák Verona

Csoportos fitness instruktor, Fit Dance Love oktató

2014-ben kezdtem el verseny táncolni és onnantól kezdve teljesen beszippantott a tánc. Ez tette ki az életemet és szinte azonnal tudtam, hogy többet nem is akarok elszakadni tőle. Imádom, hogy a tánc és az óráim által mosolyt csalhatok mások arcára és átadhatom Nekik azt a szenvedélyt, amit a tánc iránt érzek.
Úgy gondolom ez a legjobb terápia a világon és nincs is annál jobb, ha másokkal is megoszthatjuk!
De mire is számíthattok?

A Fit Dance Love órák Neked szólnak, ha szeretnél a mindennapi rutinból kiszakadni, önfeledten, pozitív energiákat szívni magadba, mindezt a sport jótékony hatásaival ötvözve.
Ha imádod a dallamos, jó zenéket és szeretnél egy fantasztikus csapat része lenni. A Fit Dance Love órákon, különböző stílusokat vegyítve, ismerheted meg a tánc kimeríthetetlen tárházát.
A salsa, bachata reggaeton, hip-hop, dance hall és egyéb latin amerikai táncstílusok a fitneszből ismert alap erősítő gyakorlatokkal kombinálva kísérik végig az előre koreografált órát. Itt nincs rossz lépés vagy elhibázott koreográfia.
Óráról-órára együtt fejlődünk és sajátítjuk el az izolációs technikákat és a lépéseket egyaránt. Az óra végén egy hangsúlyosabb nyújtással lazítjuk izmainkat és ízületeinket, hogy ezzel is megtámogassuk a mobilisabb és könnyedebb mozgást.

Nemes Klaudia

Funkcionális edzés, nyugdíjas torna, workshopok

“Ha akkor elkezdted volna, mikor először gondoltál rá, már készen is lennél.”

Fő profilom: személyi edzés, táplálkozási tanácsadás

Nekem az ”akkor” 82 kg-osan jött el (2 év alatt felszaladt 20 kg). Észre se vettem, hogy meghíztam. Fájt a hátam, a lábam, a derekam és nem éreztem jól magam a bőrömben. Elhatároztam, hogy változtatok. Ez olyan jól sikerült, hogy szerelmes lettem a mozgásba. A célorientált, tudatos táplálkozás is az életem része lett, ma már tudom, hogy nem kell sanyargatni magunkat ahhoz, hogy elérjük a vágyott alakot. Tudtam, hogy másoknak is segíteni szeretnék elérni a céljaikat, így kötöttem ki az IWI-nemzetközi fitnesziskolánál. Számomra igazi örömet jelent, ha segíthetek elérni a kitűzött céljaidat, legyen az fogyás, alakformálás, tömegnövelés, vagy ”csak” egy egészségesebb és fitt test, ezért kérlek, fordulj hozzám bizalommal, ha segítségre van szükséged. Tudásommal és személyes tapasztalataimmal fogom segíteni az utadat.

Vörös Flóra

Csoportos fitness instruktos

Elsődleges célom: minél több embert szeretnék ösztönözni a mozgásra, egészséges táplálkozásra, aktív kikapcsolódásra / időtöltésre, segítséget
szeretnék nyújtani az egészségesebb életmódban.
A Fitness Companynál a csoportos fitness instruktor képzésen vettem részt, ahol megbizonyosodhattam, ez az, amivel szeretnék foglalkozni.
Edzői munkásságom során a célom, hogy a hozzám látogató vendégeket kizökkentsem a hétköznapi rohanásból, stresszből és ha csak heti pár órában, de felszabadultságot,
örömöt, magabiztosságot adhassak nekik, amivel az életük többi aspektusában is előrébb tudom vinni őket.
Óráim alatt az egész testet átmozgató programot kínálok, amellyel az izmokat tónusba hozzuk, a testet karbantartjuk, formáljuk, szépítjük és a testtudatot fejlesztjük. Az órák alatt
néha kisebb koreográfiákat alkalmazunk, amivel a mentális felfrissülés is garantált.
Az óra bárkinek ajánlható, akinek a célja, a mentális, fizikális kikapcsolódás.

Kassai Alexandra

Recepció

Tarr Cintia

Recepció


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close