Oktatóink, csapatunk

Miszlai Krisztina – Csucsu

Feszesítő, zsírégető, body pump, nyújtás-gerinctorna, kondi, személyi edzés

Lassan 20 éve mozgok az edzőtermek világában! Életem elengedhetetlen része a sport! A mozgás és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok! Fontos számomra,hogy azt csinálhatom,amit a legjobban szeretek,és hogy a sport iránti szeretetemet átadjam másoknak a személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal,amit a mai napig igyekszek bővíteni. Edzőként azt tartom a legfontosabbnak,hogy segítséget nyújtsak azoknak,akik elhatározták,hogy kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból. Célom,hogy a rendszeres mozgás életmóddá alakuljon- a mai felgyorsult világunkban a stressz által létrejött negatív változásokat kizárjuk,és egy kiegyensúlyozott életvitelt alakítsunk ki-mely által az önbizalmad nő, sikeresebb és boldogabb leszel az élet minden területén -szakszerű tudásommal és tanácsaimmal és egy nagy adag motivációval segítelek ebben. Várlak sok szeretettel az óráimon.

Kósi Anikó

Köredzés, zsírégető, has-láb-popsi, személyi edzés, gerinctorna

6 éves korom óta az életem része a sport. Versenyszerűen tornáztam ahol megtanultam a sport iránti alázatot és a bemelegítés-nyújtás fontosságát is. Ezt követte a tánc. A fitformába 15éve kezdtem dolgozni. Szenvedélyem a mozgás mellett a zene, melyek együtt kikapcsolnak , feltöltenek és jó kedvre derítenek. Ezt szeretném átadni mind az óráimon mind a személyi edzéseimen is ,a szakmai háttéren kívül. Remélem elérem , hogy az edzések után testileg-lelkileg feltöltődve menjen ki mindenki a teremből és vigye magával ezt a jó érzést. Célom ,hogy mindenki megtalálja saját motivációját , ami által könnyebben eléri a kitűzött célt. Várok mindenkit szeretettel óráimra vagy személyi edzésre.

Hasáb Nóri

Kezdő step, spinracing, zsírégető, gerinctorna, kondi, has-láb-popsi, alakformáló, személyi edzés

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Több fajta mozgás formát kipróbáltam az évek alatt, és ezt a tudást, érzést szeretnèm tovàbb adni. Különböző típusú csoportos órákat tartok, (zsírégető, alakformàló, step, spinracing, has-láb-popsi, gerinctorna) amelyeknèl elsődleges szempont, hogy jó hangulatban teljenek, preventíven, változatos és kemény edzésekkel, hogy a vendégek elégedetten, és jól eső fáradsággal térjenek haza. A sport örömet, kikapcsolódást, és természetesen fizikálisan-mentálisan is kellemes érzést nyújtson részükre. “A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a cèlt!” Várlak Szeretettel!

Németh -Oláh Adrienn


Személyi edző, táplálkozási tanácsadó, LoveYourBelly oktató, rúdfitnesz tréner

„Jelentkezz személyi edzésre és bebizonyítom, hogy a ’lehetetlen’ és a ’túl késő’ nem léteznek.”

Habár nem tartozom azon edzők közé, akik gyerekkoruk óta sportolnak, a testmozgás mára az életem elengedhetetlen része lett. A gyermekeim születéséig csupán hobby szinten mozogtam, azt is csak kampány jelleggel. Aztán kiderült, hogy a terhességeim során négy ujjnyira szétnyíltak a hasizmaim és kezdődő köldöksérvem volt. Habár a műtétet sem kerülhettem el, a valódi megoldást a célzott erősítés hozta meg.
Miután megtapasztaltam a rendszeres sportolás és az egészséges táplálkozás előnyeit, több éves tanulás vette kezdetét. Elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola csoportos fitnesz instruktori, majd személyi edző képzését. Sporttáplálkozást tanultam, majd táplálkozási tanácsadó képesítést szereztem. Idő közben LoveYourBelly oktató lettem, mely egy világon egyedülálló, klinikailag igazolt módszert kínál a sérült hasfal regenerálására. Nemrégiben pedig alkalmam nyílt régi szenvedélyemnek hódolva rúdfitnesz oktatóvá válni.
Tanulmányaimmal és tapasztalataimmal a 21. századi nő fittségi céljaira keresem a megoldást. Az életmódváltással egészségesebb szervezetet, esztétikusabb megjelenést, energikusabb életvitelt és mentális frissességet érhetünk el.

Ha egyetértesz Adriennel és szeretnéd, hogy segítsen Neked is elérni a kívánt célt, akkor keresd őt bizalommal 

Kovács Fanni

Coportos fitness instruktor, személyi edző

Gyerekkorom óta folyamatosan az életem része a sportolás különböző formákban, verseny aerobic, tánc, lovaglás és még sorolhatnám …..míg nem 26 éves felnőtt fejjel értem meg arra, hogy hobbiból egy magasabb szintre emeljem a sport iránti szeretetem és ezt másoknak is átadhassam, egyelőre a főállásom mellett. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola csoportos fitnesz instruktor képzését 2018-ban végeztem el, majd rögtön utána elvégeztem szintén az IWI szervezésében a FITFIGHT® INSTRUCTOR képzést is. Jelenleg pedig a személyi edző képzésen vár rám a záróvizsga, hogy egy magasabb szintre emeljem az eddig megszerzett tudást és tapasztalatokat. Az óráimon a jó hangulat mellett célom a változatos eszközökkel történő erősítés, állóképesség fejlesztés és, hogy mindenki fáradtan, csurom vizesen, de feltöltődve távozzon! ” A komfortzónád az a hely, ahol az álmaid meghalnak! ” Gyere és tegyünk együtt az álmaidért, várlak szeretettel az óráimon!

Tőzsér Györgyi

Csoportos fitness instrukor, személyi edző

A sport szeretete szüleimtől ered, akik maguk is versenyszerűen sportoltak. Édesanyám kézilabdázott, édesapám futballozott. Versenyszerűen kézilabdáztam, atletizáltam, valamint testépítő versenyeken is részt vettem.
Hiszem, hogy mindenki ki tud teljesedni a sportban, ha a céljaihoz és az aktuális állapotához igazítja az edzésterheléseket. Segítek benne, hogy jobban érezd magadat a bőrödben, amit a mozgás örömével és eszközeivel, változatosan összeállított gyakorlatokon keresztül érünk el.
Az óráimon arra törekszem, hogy a kezdő és a haladó vendégeim igényeit is egyaránt ki tudjam elégíteni. Figyelembe veszem az edzettségi szintjüket, az esetleges ízületi, mozgásszervi problémáikat. Változatosan igyekszem felépíteni az óráimat, saját testsúlyos és eszközökkel végzett gyakorlatokat is csinálunk. Nagy hangsúlyt fektetek az edzésekhez illő háttérzene megválasztására.
Végzettségek:
Csoportos fitness instruktor – Fitness Company
M.A.X. Training instruktor – Fitness Company
Get Fit Training oktató – Fitness Company
Box Aerobik Tréner – Weider Professional (Proform Fitness Kft.)
Stretching és ellazulási technikák – Art edzőképzés
X-Training Crossover Fitness oktató
Funkcionális edző

Kovács Laura

Csoportos fitness instruktor

Az IWI Nemzetlözi Fitness iskolánál végeztem csoportos fitness instruktorként. Nagy álmom vált valóra, amikor edző lettem. Számomra ez nem egy munka, hanem a hobbim és a szenvedélyem! A sport gyerekkorom óta az életem része, hiszen 12 évig sportoltam és versenyeztem fitnesses látványtáncban. Szerintem az , hogy sportoljon az ember elengedhetetlen, mind testileg ,mind lelkileg. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna az az érzés amit a mozgás öröme ad! Az óráimra, ha ellátogatsz, az egész tested át lesz mozgatva tetőtől talpig! A hangulat garantáltan jó lesz és remélem mindenki mosolyogva távozik majd Várok mindenkit nagyon sok szeretettel, hogy együtt tapasztaljuk meg a mozgás örömét!

Nemes Klaudia

Funkcionális edzés, nyugdíjas torna, workshopok

“Ha akkor elkezdted volna, mikor először gondoltál rá, már készen is lennél.”

Nekem az ”akkor” 82 kg-osan jött el (2 év alatt felszaladt 20 kg). Észre se vettem, hogy meghíztam. Fájt a hátam, a lábam, a derekam és nem éreztem jól magam a bőrömben. Elhatároztam, hogy változtatok. Ez olyan jól sikerült, hogy szerelmes lettem a mozgásba. A célorientált, tudatos táplálkozás is az életem része lett, ma már tudom, hogy nem kell sanyargatni magunkat ahhoz, hogy elérjük a vágyott alakot. Tudtam, hogy másoknak is segíteni szeretnék elérni a céljaikat, így kötöttem ki az IWI-nemzetközi fitnesziskolánál. Számomra igazi örömet jelent, ha segíthetek elérni a kitűzött céljaidat, legyen az fogyás, alakformálás, tömegnövelés, vagy ”csak” egy egészségesebb és fitt test, ezért kérlek, fordulj hozzám bizalommal, ha segítségre van szükséged. Tudásommal és személyes tapasztalataimmal fogom segíteni az utadat.

Fő profilom: személyi edzés, táplálkozási tanácsadás

Cseh Szakáll Tibi

Többszörös országos bajnok latin-amerikai és standard táncokból. Sokan az egykoron nagy sikerrel futó ‘Szombat esti Láz’ táncos TV produkcióból ismerhetnek. A mai napig latin táncot oktatok, mellette pedig fitness órákat is tartok. Nevezetesen a Party Fitnesst, amely egy táncos alapokra épülő, főleg a latin táncok lépéseit tartalmazó mozgásforma, de megtalálhatóak benne a bokszra és az alakformáló edzésekre jellemző elemek is. A kiváló hangulatról a zenék sokszínűsége gondoskodik.Minden korosztály bekapcsolódhat bátran mivel pár alkalom után is el lehet sajátítani a lépéskombinációkat. Változatos megunhatatlan mozgásforma igazi party hangulattal! Mindenkinek szívesen ajánlom! Kiváló feltöltődés! Tartsatok velem!

Nagy Regina

Spinning oktató

A mozgás iránti szeretetem és tudásvágyam vezetett el odáig, hogy elkezdjem tanulmányaimat a csoprtos fitness órák területén, amit aztán egy Spinning oktató és egy személyi edző tanfolyam követett. Annak ellenére, hogy többféle mozgásforma is a mindennapjaim részét képzi, a Spinning az az edzés, amelynél lelkesedésem évről-évre töretlen. Energikus és vidám személyiségemmel szeretném kihozni a vendégeimből a maximumot, az egyéni határok feszegetése, a mentális feltöltődés és a preventív edzés jegyében.


Tóth Krisztina

Recepciós

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close