Fit Forma

Mit jelent a Fit Forma?

Vendégeink körében a Fit Forma Stúdió nem csak egy edzőterem, hanem egy Életforma!

A Fit-Forma® szisztéma magas szintű elméleti és gyakorlati szaktudáson alapul: 1992-ben dolgozta ki és szabadalmaztatta egy szakmailag elismert Team. A szigorú szakmai színvonal fenntartásáról folyamatos professzionális tréning rendszerünk gondoskodik.

1. Személyre szabottan

Ha kondi bérletet vásárolsz, személyi edző munkatársunk az első edzésed alkalmával össze állít neked egy alap edzéstervet, majd végig vezet a kondi gépeken, hogy megtanuld a helyes használatot. A bemutató edzéseket előre egyeztetett időpontban tudjuk vállalni. Az alakformálás célkitűzéseit TE szabod meg, hisz saját magadnak  kell az alakodat tökéletesnek tartanod! A gyorsabb és látványosabb siker érdekében a programok egy része a szükséges fogyasztó, vagy épp testtömeg építő táplálék kiegészítőket, turmixokat is magukban foglalják. A továbbiakban is rendelkezésre állnak szakképzett edzőink. Bátran fordulj hozzájuk kérdéseiddel!

Az aerobik órákon edzőink szintén nagy szakértelemmel és odafigyeléssel kísérik, segítik a vendégek edzését.

2. Csak nőknek

A Fit Formában az edzés valóban az alakformálásról, és az  állóképesség növeléséről szól. Itt ledobhatod a mindennapi terheket a szó fizikai és lelki értelmében. A “szereplés” az edzés után következik otthon, az utcán vagy a strandon, de a teremben szégyenkezés és gátlások nélkül lehet izzadni.

3. Életforma, nem csak edzőterem

Mosolygós, kedves munkatársaink egész nap rendelkezésre állnak, minden kérdésre, aggályra megoldást találnak, ami az edzéseken túl az életmóddal kapcsolatos: pl. diétás módszerek, kiegészítő szolgáltatások. Szolárium, szauna, és rengeteg szolgáltatás biztosítja vendégünknek az érzést, hogy itt ő “a világ közepe”.

Mindenki számára elérhető, korosztálytól függetlenül!

Comments are closed.