Fit Forma Újpest
munkatársa

Edina

Csoportos fitness instruktor, sportrehabilitációs trainer, aerobic, dinamikus jóga, BODYART oktató,személyi edző

Egyik legfontosabb dolog számomra, hogy vendégeim jól érezzék magukat személyi edzéseimen és csoportos óráimon, kikapcsolódjanak,feltöltődjenek, mind testileg és lelkileg.

Edzéseim során a teljes test harmonikus átmozgatásával igyekszem kialakítani a helyes testtartást, ezzel megelőzve a hát-és gerincfájdalmakat. Fókuszban a test funkcionális működtetése, a tartás – mozgás megfigyelésen keresztül.
BODYART ® edzéseimen fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai. Mivel egész életemben sportoltam – sportolok, ezért is nagyon fontosnak tartom a rehabilitáció jelentőségét. Sportrehabilitációs trainerként segíteni tudok azon sportolóknak, akik valamilyen sportsérüléssel bajlódnak, legyen akut, vagy krónikus fázisban, hogyan lehetőket visszaintegrálni világukba, lágyszövet terápia és funkcionális láncok újraépítésének segítségével.

Várlak szeretettel!

Comments are closed.