Csoportos torna

A Fit Forma Stúdióban két torna terem várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, ahol a csoportos órákat a vendégek oszlopmentes környezetben élvezhetik. Heti 40 torna óra közül tudsz választani. Az órákon bejelentkezéssel lehet részt venni!

Zsírégető óra

Célja a test zsírszövetének csökkentése. Az óra alatt folyamatosan kontroll alatt tartjuk a pulzust, így segítve elő a maximális zsírégető hatást.

Alakformáló óra

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik.

Body Pump

A Body Pump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobikra épül. Az egyik leghatékonyabb módja a felesleges kilók eltüntetésének.

Gerinctorna

A gerinc stabilitásának fenntartásáért és a helyes testtartásért felelős izmokat erősítő és nyújtó óra.

SpinRacing

Zenés csoportos kerékpáros tréning, amely az egész testet megmozgatja. A zene ritmusára különböző gyakorlatokat végzünk, egy speciálisan képzett teremkerékpáron.

Pilates

Átmozgatja az egész testet, fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatot és a mozgáskoordinációt. Megnyitja az ízületeket, növeli az ízületi mozgékonyságot, és erősíti az izomzatot.

Cardio Power

Ha egy igazán pörgős, minden területet átmozgató edzèsre vágysz, akkor ez a Te óràd! Statikus és dinamikus, állóképességet fejlesztő és alakformáló gyakorlatok segítségével mozgatjuk át a teljes testet nagyobb hangsúlyt fektetve a “problémás” területekre, mint csípő, has, comb és popsi.Hogy mire szàmithatsz? Változatos intenzív gyakorlatok, szuper zenék ès a mozgás adta maximális szabadság!

Dinamikus Jóga

A klasszikus jóga gyakorlatait kiegészítve, azokat  gyakorlatokkal összefűzve, a légzés és a mozdulatok összekapcsolásán keresztül megteremtjük a flow áramlás élményét, ami segít a jelen pillanat megélésében. A jóga által fejlődik a hajlékonyság, az erő, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság.  Egyszerre tölt fel,lazít, nyújt, energetizál, relaxál és egyben egy Önismereti Út is Önmagunkhoz.

Fit Dance Love

A Fit Dance Love órák Neked szólnak, ha szeretnél a mindennapi rutinból kiszakadni, önfeledten, pozitív energiákat szívni magadba, mindezt a sport jótékony hatásaival ötvözve. Ha imádod a dallamos, jó zenéket és szeretnél egy fantasztikus csapat része lenni. A Fit Dance Love órákon, különböző stílusokat vegyítve, ismerheted meg a tánc kimeríthetetlen tárházát. A salsa, bachata, reggaeton, hip-hop, dance hall és egyéb latin amerikai táncstílusok a fitneszből ismert alap erősítő gyakorlatokkal kombinálva kísérik végig az előre koreografált órát. Itt nincs rossz lépés vagy elhibázott koreográfia.

Senior / nyugdíjas torna

Kifejezetten az idősebb, 55 plusszos korosztálynak szóló, tartásjavító, ízületkímélő, preventív, csoportos óra. Megelőzhetők és javíthatók általa a mozgásszervi betegségek, a csontritkulás, jó hatással van a vérkeringésre, a vérnyomásra, és nem utolsó sorban a társasági életre. 🙂 55 év felett is különösen fontos a mozgás, amely által rugalmasabbá és fittebbé válnak a mindennapok, legyen  szó házi, vagy kerti munkáról, avagy az unokája eltöltött aktív időről.

Has-láb-popsi

Ez a “kényes hármas” specifikusan erre a három területre összpontosít. Mindhárom területet alaposan megdolgoztatjuk különböző eszközök használatával( kislabda,band,lábsúly) fűszerezzük a hatást.Legyél kezdő,akár újrakezdő vagy rendszeres mozgást követő,kortól függetlenül mindenki számára bátran ajánlom.

Gerinc+ Stretching

A Gerinctréning órán növeljük a gerincoszlop mozgásterjedelmét és a gerinc megtartásában szerepet játszó izmok ( hasizom, farizom, mély hátizmok, medence és csípő körüli izmok) megerősítésére helyezzük a fő fókuszt.
Speciális gyakorlatokkal nyújtjuk a rugalmatlan tónusosabb izmokat, erősítjük a gyengülésre hajlamosabbak izomcsoportokat.
Az óra során fejlesztjük az egyensúlyérzéket, ami nagyon fontos szerepet játszik a mindennapi jól működő életben, ezáltal javul a stabilitás és a koordináció, kialakul a helyes testtartás – és mozgásmintázat, továbbá növeljük az ízületek mozgástartományát is.
Stretching/ nyújtás
Testünk harmonikus működésének elengedhetetlen feltétele, hogy megfelelően flexibilis és rugalmas legyen. A vázizmok erejének és rugalmasságának, továbbá az ízületek mozgástartományának összhangban kell lenniük.
A stretching nem más, mint nyújtás és feszítés együttese, különböző izom, ín, szalag nyújtási technikák és az ehhez kapcsolódó erősítések összefoglaló neve.

Funkcionális Alakformáló

Alakformáló alapgyakorlatokból álló sorozatok -kombinációival.

Miben más mint egy hagyományos alakformáló óra? Intenzív  bemelegítés után sorozatos feladatok kombinációja testrészekre bontva. Tehát eszközök segítségével (kézi súlyzó, step pad, gumiszalag stb) külön-külön mozgatjuk meg a testrészeinket fókuszálva a fontosabb izomcsoportokra mindezt ütemes zenére.

Jótékony hatásai: – Állóképesség fejlesztése – Feszesebb izmok – Általános erőnlét megőrzése – Aktív kikapcsolódás – Oldja a stresszt

Zsírégető Spinning

Zene, száguldás és zsírégetés? Kell ennél több? Állóképességi edzésbe ágyazott intervall mozgás, a legmagasabb hőfokon. A teremben végezhető mozgásformák közül a leghatékonyabb zsírégető sport, amely közben  óvjuk térdünk ízületeit, valamint a szalagokat, és ezzel egy időben erősítjük is azokat. A  nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás jellemző, így a méregtelenítés is beindul a szervezetben. Egy dinamikus tekeréssel nagyon jól levezethető a bennünk felgyűlt feszültség, így a stressz is könnyebben leküzdhető. A spining megtanít küzdeni és erősíti akaratunkat, miközben felszabadulunk.

HIIT

Ez egy intenzív, keringésfokozó óratípus, ami nagyon hatékony a zsírpárnák leküzdésében!
Nem kell félned ha kezdő vagy, ugyanis az edző mutatja  a gyakorlatok könnyített verzióját is, így mindenki a saját tempójában végezheti a gyakorlatokat!
Próbáld ki a leghatékonyabb zsírégető edzésformát, a HIIT edzést!

Zsírégető TRX

Felpörgeti az anyagcserét
👉Hatékony alakformálás
👉Megtanuljuk az alap mozgásmintákat
👉Sok oldalú terhelés
👉Változatos, nem unalmas
A Trx mellett több funkcionális eszközt is használunk az órán pl: gumikötél, miniband, tárcsa, gumiszalag, softball, kézi súlyzó
Mivel a TRX alapvetően egy kiscsoportos edzésforma ezért az oktató nagyobb edzői figyelmet tud szentelni mindenkinek!

HIIT Tabata

Magas intenzitású, és erősítő gyakorlatok adják az edzés koncepcióját, amely lehet saját testsúlyos, kiegészítve súlyzós, minibanddel, szalaggal végzett gyakorlatokkal. Cél a tónusos test mellett, az állóképesség javítása, és a mindennapos mozgások könnyebb kivitelezése.  Ha egy igazán kemény edzésre vágysz, ahol egy óra erejéig kilépnél a komfortzónádból, mindenképp próbáld ki!

Comments are closed.