Csoportos torna

A Fit Forma Stúdióban két torna terem várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, ahol a csoportos órákat a vendégek oszlopmentes környezetben élvezhetik. Heti 40 torna óra közül tudsz választani. Az órákon bejelentkezéssel lehet részt venni!

Zsírégető óra

Célja a test zsírszövetének csökkentése. Az óra alatt folyamatosan kontroll alatt tartjuk a pulzust, így segítve elő a maximális zsírégető hatást.

Alakformáló óra

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik.

Body Pump

A Body Pump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobikra épül. Az egyik leghatékonyabb módja a felesleges kilók eltüntetésének.

Gerinctorna

A gerinc stabilitásának fenntartásáért és a helyes testtartásért felelős izmokat erősítő és nyújtó óra.

SpinRacing

Zenés csoportos kerékpáros tréning, amely az egész testet megmozgatja. A zene ritmusára különböző gyakorlatokat végzünk, egy speciálisan képzett teremkerékpáron.

Pilates

Átmozgatja az egész testet, fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatot és a mozgáskoordinációt. Megnyitja az ízületeket, növeli az ízületi mozgékonyságot, és erősíti az izomzatot.

Kondi step

Kondi step egy olyan óratípus mely alap step lépéseket könnyen és egyszerűen megtanulható koreográfiát tartalmaz . Kezdők rèszère is könnyen elsajátíható állókèpessèg-és erőnlètet fejlesztő mozgásforma, kèzi súlyzó használatával kombinálva. Az óra első felében kardió, a második felében erősítő gyakorlatok szerepelnek.

Dinamikus Jóga

A klasszikus jóga gyakorlatait kiegészítve, azokat  gyakorlatokkal összefűzve, a légzés és a mozdulatok összekapcsolásán keresztül megteremtjük a flow áramlás élményét, ami segít a jelen pillanat megélésében. A jóga által fejlődik a hajlékonyság, az erő, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság.  Egyszerre tölt fel,lazít, nyújt, energetizál, relaxál és egyben egy Önismereti Út is Önmagunkhoz.

Fit Dance Love

A Fit Dance Love órák Neked szólnak, ha szeretnél a mindennapi rutinból kiszakadni, önfeledten, pozitív energiákat szívni magadba, mindezt a sport jótékony hatásaival ötvözve. Ha imádod a dallamos, jó zenéket és szeretnél egy fantasztikus csapat része lenni. A Fit Dance Love órákon, különböző stílusokat vegyítve, ismerheted meg a tánc kimeríthetetlen tárházát. A salsa, bachata, reggaeton, hip-hop, dance hall és egyéb latin amerikai táncstílusok a fitneszből ismert alap erősítő gyakorlatokkal kombinálva kísérik végig az előre koreografált órát. Itt nincs rossz lépés vagy elhibázott koreográfia.

Senior / nyugdíjas torna

Kifejezetten az idősebb, 55 plusszos korosztálynak szóló, tartásjavító, ízületkímélő, preventív, csoportos óra. Megelőzhetők és javíthatók általa a mozgásszervi betegségek, a csontritkulás, jó hatással van a vérkeringésre, a vérnyomásra, és nem utolsó sorban a társasági életre. 🙂 55 év felett is különösen fontos a mozgás, amely által rugalmasabbá és fittebbé válnak a mindennapok, legyen  szó házi, vagy kerti munkáról, avagy az unokája eltöltött aktív időről.

Has-láb-popsi

Ez a “kényes hármas” specifikusan erre a három területre összpontosít. Mindhárom területet alaposan megdolgoztatjuk különböző eszközök használatával( kislabda,band,lábsúly) fűszerezzük a hatást.Legyél kezdő,akár újrakezdő vagy rendszeres mozgást követő,kortól függetlenül mindenki számára bátran ajánlom.

Party Step

Ezen az órán megtalálod a ritmus és az energiák kapcsolatát ,amikor a jó hangulaton felül eggyé válsz a zenével ,legyen az pörgősebb vagy latinos hangzású ,vagy akár egy mai sláger. Egészen 60 percen keresztül az egyszerű táncos mozdulatokat ,a step alaplépéseivel kombináljuk , melyből a végén egy könnyed koreográfiát kapunk amit mindenki hamar elsajátít. Észre sem veszed ,és a parti hangulatú edzésforma alatt 400-500 kalóriát használsz fel. Gyere, és próbáld ki, engedd el magad és nézd meg milyen az amikor bulizva formálod az alakod!

Zsírégető Tabata

Csak 4 perc! Ennyi a lényeg. Magas intenzitású intervallum edzés (HIIT),mely nagyon rövid, de nagyon intenzív testmozgással segít a zsírégetésben és a minél jobb fizikai állapot elérésében. Ez a mozgásforma azok számára előnyös, akik szeretik az intenzív edzésformákat és az egész testüket át takarják mozgatni. A Tabata előnye, hogy a legtöbb izomcsoportra hat, rengeteg kalóriát éget el,pörgeti az anyagcserét, sőt még az antioxidánstermelő folyamatokat is aktiválja. Nagyon jó az állóképesség javítására is, ha legalább hetente három alkalommal végzel ilyen edzést.

Zsírégető Spinning

Zene, száguldás és zsírégetés? Kell ennél több? Állóképességi edzésbe ágyazott intervall mozgás, a legmagasabb hőfokon. A teremben végezhető mozgásformák közül a leghatékonyabb zsírégető sport, amely közben  óvjuk térdünk ízületeit, valamint a szalagokat, és ezzel egy időben erősítjük is azokat. A  nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás jellemző, így a méregtelenítés is beindul a szervezetben. Egy dinamikus tekeréssel nagyon jól levezethető a bennünk felgyűlt feszültség, így a stressz is könnyebben leküzdhető. A spining megtanít küzdeni és erősíti akaratunkat, miközben felszabadulunk.

Hot Iron

Teljes testet átmozgató súlyzó rudas edzés, a kerek formák és a legjobb kondi elérése érdekében. Tökéletes edzőprogram, azoknak, akik szívesen megismerkednének a súlyzós edzés alapjaival. Ezzel a hatékony erő-állóképesség-fejlesztő módszerrel minden izomcsoportunkat alaposan megmozgatunk az óra folyamán. A csapat dinamika és a magával ragadó zene motiválóként hat minden résztvevőre. A folyamatos izomépítés mellé társul egy magas, úgynevezett „utó-égetőhatás”.  Vagyis még akkor is, ha már rég a kanapén ülünk, a testünk még mindig több kalóriát használ fel, ezáltal segítve a fogyást.

Zsírégető TRX

Felpörgeti az anyagcserét
👉Hatékony alakformálás
👉Megtanuljuk az alap mozgásmintákat
👉Sok oldalú terhelés
👉Változatos, nem unalmas
A Trx mellett több funkcionális eszközt is használunk az órán pl: gumikötél, miniband, tárcsa, gumiszalag, softball, kézi súlyzó
Mivel a TRX alapvetően egy kiscsoportos edzésforma ezért az oktató nagyobb edzői figyelmet tud szentelni mindenkinek!

Kondimix

A KONDIMIX egy dinamikus teljes testet átmozgató erő és állóképességet fejlesztő edzés ,amit leginkább az alakformáló és zsírégető órák kombinációjaként lehet elképzelni.
Lendületes zenék,egyszerűen követhető ,kivitelezhető ,és változatos gyakorlatok teszik érdekessé ezt az órát.

Comments are closed.