Csoportos torna

A Fit Forma Stúdióban két torna terem várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, ahol a csoportos órákat a vendégek oszlopmentes környezetben élvezhetik. Heti 40 torna óra közül tudsz választani. Az órákon bejelentkezéssel lehet részt venni!

Zsírégető óra

Célja a test zsírszövetének csökkentése. Az óra alatt folyamatosan kontroll alatt tartjuk a pulzust, így segítve elő a maximális zsírégető hatást.

Alakformáló óra

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik.

Body Pump

A Body Pump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobikra épül. Az egyik leghatékonyabb módja a felesleges kilók eltüntetésének.

Gerinctorna

Olyan speciális óra, ahol a törzsizomzat erősítése a fő cél. Mindezek mellett az ízületvédelemre, tartásjavításra és gerinciskolára is nagy hangsúlyt fektetünk.

Ezen az órán a gerincoszlopunk mellett mélyen futó, törzsünket stabilizáló izmok erősítésé a főszerep. Ezek a hasizmok, a hátizmok és a farizmok, amelyek erősítése és karbantartása szükséges a stabil medence és a harmonikus izomegyensúly eléréséhez. A hátizmok edzése elengedhetetlen a csigolyák és a köztük lévő porckorongok tehermentesítéséhez. Rendszeres tornával megelőzhető a rossz tartás miatt esetlegesen kialakuló fájdalom, illetve a különböző deformitások, mint a gerincsérv vagy a gerincferdülés kialakulása is.

SpinRacing

Zenés csoportos kerékpáros tréning, amely az egész testet megmozgatja. A zene ritmusára különböző gyakorlatokat végzünk, egy speciálisan képzett teremkerékpáron.

Pilates

Átmozgatja az egész testet, fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatot és a mozgáskoordinációt. Megnyitja az ízületeket, növeli az ízületi mozgékonyságot, és erősíti az izomzatot.

Cardio Power

Ha egy igazán pörgős, minden területet átmozgató edzèsre vágysz, akkor ez a Te óràd! Statikus és dinamikus, állóképességet fejlesztő és alakformáló gyakorlatok segítségével mozgatjuk át a teljes testet nagyobb hangsúlyt fektetve a “problémás” területekre, mint csípő, has, comb és popsi.Hogy mire szàmithatsz? Változatos intenzív gyakorlatok, szuper zenék ès a mozgás adta maximális szabadság!

Dinamikus Jóga

A klasszikus jóga gyakorlatait kiegészítve, azokat  gyakorlatokkal összefűzve, a légzés és a mozdulatok összekapcsolásán keresztül megteremtjük a flow áramlás élményét, ami segít a jelen pillanat megélésében. A jóga által fejlődik a hajlékonyság, az erő, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság.  Egyszerre tölt fel,lazít, nyújt, energetizál, relaxál és egyben egy Önismereti Út is Önmagunkhoz.

Step Aerobic

Intenzív aerobic jellegű óra. Fiataloknak, és az idősebb korosztálynak egyaránt ajánlott ha szereted a pörgést. Minimális koreográfia, intenzív zsírégető hatás.
A láb izmainak és a farizmok erősítésének egyik leghatásosabb módja. Az állóképesség növelése mellett elérheted, hogy a nem kívánt zsírpárnák eltűnjenek, helyette izmos, feszes lábakat, csípőt és feneket kapj. Az óra során az oktató koreográfiát épít, minden résztvevő számára megfelelő alternatívát biztosítva. Kifejezetten állóképesség-fejlesztő mozgásforma. Az edzés intenzitását, hatékonyságát, az előttünk levő pad adja, melyre folyamatosan – a koreográfiát követve – kell föl-le lépkednünk. Ezáltal edzzük állóképességünket és koordinációnkat, szív- és érrendszerünket.

Senior / nyugdíjas torna

Kifejezetten az idősebb, 55 plusszos korosztálynak szóló, tartásjavító, ízületkímélő, preventív, csoportos óra. Megelőzhetők és javíthatók általa a mozgásszervi betegségek, a csontritkulás, jó hatással van a vérkeringésre, a vérnyomásra, és nem utolsó sorban a társasági életre. 🙂 55 év felett is különösen fontos a mozgás, amely által rugalmasabbá és fittebbé válnak a mindennapok, legyen  szó házi, vagy kerti munkáról, avagy az unokája eltöltött aktív időről.

Has-láb-popsi

Ez a “kényes hármas” specifikusan erre a három területre összpontosít. Mindhárom területet alaposan megdolgoztatjuk különböző eszközök használatával( kislabda,band,lábsúly) fűszerezzük a hatást.Legyél kezdő,akár újrakezdő vagy rendszeres mozgást követő,kortól függetlenül mindenki számára bátran ajánlom.

Jóga

A klasszikus jóga gyakorlatait kiegészítve, azokat gyakorlatokkal összefűzve, a légzés és a mozdulatok összekapcsolásán keresztül megteremtjük a flow áramlás élményét, ami segít a jelen pillanat megélésében. A jóga által fejlődik a hajlékonyság, az erő, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság.  Egyszerre tölt fellazít, nyújt, energetizál, relaxál és egyben egy Önismereti Út is Önmagunkhoz.

Funkcionális Alakformáló

Alakformáló alapgyakorlatokból álló sorozatok -kombinációival.

Miben más mint egy hagyományos alakformáló óra? Intenzív  bemelegítés után sorozatos feladatok kombinációja testrészekre bontva. Tehát eszközök segítségével (kézi súlyzó, step pad, gumiszalag stb) külön-külön mozgatjuk meg a testrészeinket fókuszálva a fontosabb izomcsoportokra mindezt ütemes zenére.

Jótékony hatásai: – Állóképesség fejlesztése – Feszesebb izmok – Általános erőnlét megőrzése – Aktív kikapcsolódás – Oldja a stresszt

Zumba

A Zumba latin táncokra épülő fitneszprogram. A Zumba órákon fergeteges hangulatban bulizhatsz, ami pozitív energiáid felszabadításának igazi katalizátora és az edzés kardió, valamint izomerősítő szempontból is nagyon hatékony.

Ha fogyni szeretnél, jobb mozgásformát nem is igen találhatnál. Formáld alakodat vidáman és büszkén Egy 60 perces Zumba óra alkalmával kb. 600 kalóriát égetsz el, miközben növeled az állóképességedet is.

A Zumba edzés alatt mindenki vidám, ez egy nagyszerű kikapcsolódás, tökéletes feszültséglevezető. A Zumba edzés alatt garantáltan megfeledkezel a szürke hétköznapokról, és egy szenvedéllyel végig Zumbázott óra után feltöltődve, újult erővel állhatsz hozzá a kihívásokhoz. A kiadós mozgás mellett a rendszeres Zumbázás a mentális egészségedre is pozitív hatással van. Kitáncolod magadból a feszültséget, és a stressz garantáltan elszáll az óra végére. Felfrissülsz testileg és lelkileg is.

HIIT

Ez egy intenzív, keringésfokozó óratípus, ami nagyon hatékony a zsírpárnák leküzdésében!
Nem kell félned ha kezdő vagy, ugyanis az edző mutatja  a gyakorlatok könnyített verzióját is, így mindenki a saját tempójában végezheti a gyakorlatokat!
Próbáld ki a leghatékonyabb zsírégető edzésformát, a HIIT edzést!

Zsírégető TRX

Felpörgeti az anyagcserét
?Hatékony alakformálás
?Megtanuljuk az alap mozgásmintákat
?Sok oldalú terhelés
?Változatos, nem unalmas
A Trx mellett több funkcionális eszközt is használunk az órán pl: gumikötél, miniband, tárcsa, gumiszalag, softball, kézi súlyzó
Mivel a TRX alapvetően egy kiscsoportos edzésforma ezért az oktató nagyobb edzői figyelmet tud szentelni mindenkinek!

Gírly Jóga

Ha a gyermekjóga már túl „gyerekes”, a felnőtt jóga pedig túl „felnőttes”, akkor a Girly Jóga a tökéletes megoldás
Ajánljuk :  12 és 20 éves kor között.
De a  Girly Jóga nem csak fiataloknak szól

Ha eddig csak kacérkodtál ezzel a mozgásformával ,bátran próbáld ki, hiszen a Girly Jógán valóban az alapoktól tudod kezdeni a Jógával az ismerkedést. A kamaszkor összetett és nehéz időszak a gyermek életében. Azon túl, hogy elveszettnek érzi magát, mindenáron meg akar felelni a barátaiknak és egyben le akar válni a szüleiről. Nehezen találja a közös hangot, a véleményét vagy kimondja, vagy inkább magába fordulva őrlődik. Nehezen fogadja és viseli a testi és lelki változásokat. Fontos hangsúlyt kap a tartásjavítás, a nyújtás, a gerinctartó izmok erősítése és a relaxáció.

A jóga segít a tininek testileg és lelkileg is egészséges felnőtté válni. A Girly Jóga nagyon hasznos a kamasz korosztály ezen érzékeny időszakában, mert elősegíti a mentális és a szociális fejlődést. Segíti a közösséghez tartozás érzését, ezáltal a hullámzó hangulatú tini megélheti az elfogadó közegben a megértést és a harmóniát.

A Girly Jóga további céljai:

 • rendszeres mozgás igénye és szeretete
 • helyes testtartás kialakítása
 • tartás javítás
 • immunerősítés, erőnlét fejlesztés
 • megfelelő testsúly kialakítása és megtartása
 • mentális fejlődés, érzelmi intelligencia fejlesztése
 • a stressz-és kudarc helyzetek könnyebb viselése
 • koncentráció fejlesztése
 • elcsendesülés, relaxáció elsajátítása
 • egyensúlyérzék fejlesztése
 • helyes légzés elsajátítása
 • egészségtudatosságra nevelés
 • ideális testsúly elérése és megtartása

Comments are closed.