Csoportos torna

A Fit Forma Stúdióban két torna terem várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, ahol a csoportos órákat a vendégek oszlopmentes környezetben élvezhetik. Heti 40 torna óra közül tudsz választani. Az órákon bejelentkezéssel lehet részt venni!

Zsírégető óra

Célja a test zsírszövetének csökkentése. Az óra alatt folyamatosan kontroll alatt tartjuk a pulzust, így segítve elő a maximális zsírégető hatást.

Alakformáló óra

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik.

Body Pump

A Body Pump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobikra épül. Az egyik leghatékonyabb módja a felesleges kilók eltüntetésének.

Gerinctorna

A gerinc stabilitásának fenntartásáért és a helyes testtartásért felelős izmokat erősítő és nyújtó óra.

SpinRacing

Zenés csoportos kerékpáros tréning, amely az egész testet megmozgatja. A zene ritmusára különböző gyakorlatokat végzünk, egy speciálisan képzett teremkerékpáron.

Pilates

Átmozgatja az egész testet, fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatot és a mozgáskoordinációt. Megnyitja az ízületeket, növeli az ízületi mozgékonyságot, és erősíti az izomzatot.

Kangoo Jump

Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt, fokozza a szívműködést és a fizikai erőnlétet. Dinamikus gyakorlat, mely zsírégető és keringési rendszert javító hatású, fejleszti az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt, és nem terheli az ízületeket.

Kondi step

Kondi step egy olyan óratípus mely alap step lépéseket könnyen és egyszerűen megtanulható koreográfiát tartalmaz . Kezdők rèszère is könnyen elsajátíható állókèpessèg-és erőnlètet fejlesztő mozgásforma, kèzi súlyzó használatával kombinálva. Az óra első felében kardió, a második felében erősítő gyakorlatok szerepelnek.

Dinamikus Jóga

A klasszikus jóga gyakorlatait kiegészítve, azokat  gyakorlatokkal összefűzve, a légzés és a mozdulatok összekapcsolásán keresztül megteremtjük a flow áramlás élményét, ami segít a jelen pillanat megélésében. A jóga által fejlődik a hajlékonyság, az erő, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság.  Egyszerre tölt fel,lazít, nyújt, energetizál, relaxál és egyben egy Önismereti Út is Önmagunkhoz.

Senior / nyugdíjas torna

Kifejezetten az idősebb, 55 plusszos korosztálynak szóló, tartásjavító, ízületkímélő, preventív, csoportos óra. Megelőzhetők és javíthatók általa a mozgásszervi betegségek, a csontritkulás, jó hatással van a vérkeringésre, a vérnyomásra, és nem utolsó sorban a társasági életre. 🙂 55 év felett is különösen fontos a mozgás, amely által rugalmasabbá és fittebbé válnak a mindennapok, legyen  szó házi, vagy kerti munkáról, avagy az unokája eltöltött aktív időről.

Has-láb-popsi

Ez a “kényes hármas” specifikusan erre a három területre összpontosít. Mindhárom területet alaposan megdolgoztatjuk különböző eszközök használatával( kislabda,band,lábsúly) fűszerezzük a hatást.Legyél kezdő,akár újrakezdő vagy rendszeres mozgást követő,kortól függetlenül mindenki számára bátran ajánlom.

Fit Dance Love

A Fit Dance Love órák Neked szólnak, ha szeretnél a mindennapi rutinból kiszakadni, önfeledten, pozitív energiákat szívni magadba, mindezt a sport jótékony hatásaival ötvözve. Ha imádod a dallamos, jó zenéket és szeretnél egy fantasztikus csapat része lenni. A Fit Dance Love órákon, különböző stílusokat vegyítve, ismerheted meg a tánc kimeríthetetlen tárházát. A salsa, bachata, reggaeton, hip-hop, dance hall és egyéb latin amerikai táncstílusok a fitneszből ismert alap erősítő gyakorlatokkal kombinálva kísérik végig az előre koreografált órát. Itt nincs rossz lépés vagy elhibázott koreográfia.

HIIT

A HIIT egy intenzív, egész testet átmozgató edzésforma. Jobban elősegíti a zsírégetést, mint az alacsony intenzitású hagyományos kardió edzések. Zsírvesztés mellett az izomépítésben és az anyagcsere felpörgetésében is segít.

Comments are closed.