Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) alkalmazandó az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió

Elektronikus elérhetőségek:

 • Weboldal: https://fitformaujpest.hu/
 • Foglalási felület/weboldal: https://fitformaujpest.salonic.hu/
 • E-mail cím: fitformaujpest@gmail.com

Székhely: 1042 Budapest, Király u. 13.;
Cégjegyzékszám: 01-09-739006;
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága;
Adószám: 13510808-2-41;
Képviseletre jogosult személy: Farkas Csilla
Telefonszám: +36-1/370-1246
a továbbiakban: Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió által üzemeltetett komplexumban és felületeken történő vásárlásokra.
Jelen dokumentum az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió, valamint a vásárlók/felhasználók (a továbbiakban: Felhasználók) közötti jogviszonyt, valamint a felek jogait és kötelezettségeit szabályozza. Felhasználó a vásárlással jelen ÁSZF-et tudomásul veszi és kötelező erejét elfogadja.

A weboldal és foglalási oldal/felület tárhelyét biztosítja:

Cégnév: C-Host Kft.
Levelezési cím: 1115 Budapest, Halmi u. 29.
Telefonszám: +36-1-445-2040
Email: info@nethely.hu
Adószám: 23358005-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 961790

továbbá

Cégnév: Salonic International Kft.
Levelezési cím: 1111 Budapest, Karinthy Frigyes utca 23.
Telefonszám: +36 30 406 88 77
Email: info@salonic.hu
Adószám: 27916379-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 356924

Szolgáltatások igénybevétele:

A csoportos órák órarendjeinek a változtatási jogát fenntartjuk!

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásainak igénybevételére kizárólag regisztrációt követően van lehetőség, amelyet megtehet személyesen a recepción.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásaira való bejelentkezés, vásárlás kizárólag személyesen, valamint az online felületeken keresztül lehetséges. Emailben, telefonon, Facebook/Instagram üzenetben nem fogadunk foglalásokat, bérlet rendeléseket.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásainak igénybevételével, valamint személyes vagy online vásárlás esetén a Felhasználó automatikusan elfogadja jelen szerződési, amely alapján Felhasználó, valamint az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió között szerződés jön létre.

A mindenkori Árlista elérhető az alábbi linken, melynek módosítási jogát az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió fenntartja:

 • https://fitformaujpest.hu/arlista/

Online vásárlás:

 • https://fitformaujpest.hu/webshop/

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió online felületein fitnesz/csoportos óra szolgáltatásokra tud jegyet, valamint bérletet vásárolni.

Az online vásárlás keretében megkötött szerződés magyar nyelven jön létre és nem minősül írásban megtett szerződésnek. Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió a szerződést nyomtatott formában nem iktatja, a megrendeléseket elektronikusan tárolja a számviteli előírások szerinti ideig. Felhasználó jogosult az általa tett megrendelésekről információt kérni.

Online vásárlás menete:

 • Felhasználó az emailen keresztül is jóhagyott regisztrációját, valamint bejelentkezést követően tud vásárolni a felületen.
 • Felhasználó a megvásárolni kívánt terméket azonnal meg tudja venni.
 • Felhasználó kiválasztja a megvásárolni kívánt terméket az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió felületén, a kiválasztást követően azonnal elindítja a fizetési folyamatot.
 • A megrendelés leadását követően a SimplePay rendszerén keresztül lehetséges bankkártyával fizetni, amely fizetési oldalra a Felhasználó automatikusan kerül átirányításra.

Online fizetés bankkártyával (interneten keresztül történő fizetés)

OTP

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során akár azonnal, bankkártyával is ki lehet fizetni. A biztonságos bankkártyás fizetésre az OTP Mobil Kft. által biztosított SimplePay felületen van lehetőség. Elfogadott kártyák a Maestro, MasterCard, VISA és VISA Electron. A megadott adatok mindvégig biztonságban vannak, mivel maga a fizetés a SimplePay titkosított oldalán történik. A kártyaadatokat kizárólag az OTP Mobil Kft. kezeli, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. Sikeres vásárlás esetén e-mailben is kap visszaigazolást a fizetés eredményéről.

A bankkártyás fizetés lépései:

 • a fitformaujpest.hu webáruházban kiválasztja a kívánt terméket és a kosárba helyezi
 • a Pénztárnál kiválasztja a megfelelő szállítási módot, illetve a bankkártyás fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után rákattint a “Fizetek” gombra
 • ezt követően átirányításra kerül a SimplePay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadja a kártyaadatait és indíthatja a tranzakciót
 • a bank ellenőrzi az adatokat, majd visszairányítja webáruházunkba, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást
 • a sikeres tranzakciót követően a SimplePay elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével

Adattovábbítási nyilatkozat!
Jelen ÁSZF elfogadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy az Oxygéndús Kft.  1042. Budapest Király u 13, szám alatt található Fit Forma Stúdióban  a(z)  www.fitformaujpest.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére.
A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitor.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff /

Online vásárlás további menete:

 • A fizetést követően a Felhasználó visszairányítódik Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió felületére.
 • Sikeres fizetés esetén automatikus visszaigazolás érkezik a Felhasználó részére és az adott termék a Felhasználó Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió egyenlegén/kártyáján jóváírásra kerül.
 • A vásárlást követően automatikus visszaigazolást kap a Felhasználó az általa megadott email címen.
 • Amennyiben nem érkezne meg a vásárlást visszaigazoló email kérjük ellenőrizze email fiókjának SPAM mappáját, ha ott sem található a visszaigazoló email kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.
 • Az online vásárlás keretében létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek.
 • Amennyiben vásárlása közben hiba lépett fel, vagy vásárlását módosítani szeretné, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi email címen: fitformaujpest@gmail.com

Elállási jog:
Felhasználót a vásárlástól számított 14 napon belül elállási jog illeti meg az online vásárlások tekintetében a 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet rendelkezéseinek megfelelően, az alábbi eseteket kivéve:

 • a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
 • olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállási határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
 • olyan szolgáltatás, amely a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan szolgáltatás esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Az online bérlet esetében – tekintettel annak online tartalmakhoz való hozzáférésen alapuló jellegére – nem gyakorolható a 14 napos elállás joga.

Fit Forma Belépőkártya:

 • Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén a belépéskor kapott belépőkártya használata kötelező.
 • A belépő kártya egyben a vendég bérlete is a terem használatra – melyet a terembe érkezés alkalmával a recepciós pultnál kell hagyni, ahol cserébe öltözőszekrény kulcsot kapnak, melyet távozáskor le kell adni, és a belépő kártyáját visszakapja a vendég.
 • A belépőkártya belépéskor ingyenes, elvesztése esetén, a kártyáért 2.000.- Ft összeg fizetendő (az elvesztést megelőző kártya használat után 1 hónap türelmi időt biztosítunk a kártya esetleges megkerülésére – addig az öltöző szekrény kulcsért cserépe letéti tárgyat kérnek a recepciós pultnál).

Jegyek, bérletek:

A megvásárolt bérleteket a vásárlástól, a fizetési teljesítéstől számítva legkésőbb 365 napon belül kell elindítani – ez alól kivétel az egyedi határidejű, időszakos, kedvezményes bérletek.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásainak díjait – legkésőbb a belépéskor – előre kell megfizetni, személyesen vagy online felületen keresztül.

ÁFA-s számla iránti igényt előre kell jelezni, az így kiállított számlát az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió e-mail útján küldi meg a vendég részére, vagy papírformában adja át a recepción a vendégnek.

A megvásárolt bérletek nem szüneteltethetők, nem átruházhatók és lejárati határidejük nem hosszabbítható, kivéve a Klubtagságival rendelkező vendégek számára.

A bérletek kizárólag az érvényességi időn belül használhatók fel, a lejárati időn túl a fel nem használt alkalmak ellenértéke nem jár vissza. A bérletek kizárólag elektronikusan kerülnek kiállításra, fizikai megtestesülésük nincs, a bérlettel rendelkező személy Fit Forma Stúdió kártyájához kerül hozzárendelésre, hogy a fitneszterem területére be tudjon lépni.

A fitnesz bérletek napi egyszeri belépésre, 3 óra fitnesz terem használtra jogosítanak fel.

A csoportos óra bérletek napi egyszeri belépésre, 3 db egymást követő csoportos óra látogatásra jogosítanak fel:

 • A csoportos órákra előzetes helyfoglalás szükséges a https://fitformaujpest.salonic.hu/ webes felületen, valamint az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió webes felületén keresztül.
 • Csoportos órára történő foglalás kizárólag érvényes bérlettel rendelkező vendégek részére lehetséges.
  • Bérlettel nem rendelkező, vagy órajeggyel érkező vendégek számára foglalási bérlet megváltása szükséges 3.000 Ft összegben, mely 365 nap (1 év) foglalási szolgáltatás igénybevételére nyújt lehetőséget.
  • ACYM szolgáltatást igénybevevő vendégek számára foglalási bérlet megváltása szükséges 3.000 Ft összegben, mely 365 nap (1 év) foglalási szolgáltatás igénybevételére nyújt lehetőséget.
  • Le nem mondott csoportos óra foglalás, vagy foglalt csoportos óra kezdési időpontja előtt 2 órán belül lemondott foglalás esetén a foglalási bérletből 1 nap levonásra kerül.
 • Amennyiben a vendég nem jelenik meg a foglalt órán és nem mondja le a foglalást, abban az esetben a havi/3 havi/6 havi/12 havi bérletéből 1 nap levonásra kerül.
 • Csoportos óra kezdési időpontja előtt 2 órán belül lemondott foglalás esetén a havi/3 havi/6 havi/12 havi bérletből 1 nap levonásra kerül.
 • Csoportos órákra a foglalás nélkül érkező vendégek, érkezési sorrend alapján az érkezésükkor még szabad helyekre állhatnak be.

Klubtagsági viszonnyal rendelkező vendégek számára, a klubtagsági 365 napos időtartalma alatt 3-szor maximum 14 napos tartamra szüneteltethető, illetve hosszabbítható az aktuális/aktív bérlet – mely csak is betegség, egészségügyi problémából kifolyólag vehető igénybe, alkalmazható. A betegség, egészségügyi probléma fennállását orvosi dokumentum másolatával szükséges igazolni – az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió központi e-mail címére (fitformaujpest@gmail.hu) történő megküldéssel, vagy személyes felmutatással.

Felhasználó kifejezetten tudomásul veszi, hogy a saját adatlapjára a recepción az egyenlegként feltöltött összeg, illetve a megvásárolt ajándékkártya később készpénzre nem váltható, a vásárlástól a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének m) pontja értelmében. Jelen ÁSZF elfogadásával Felhasználó kifejezetten tudomásul veszi és elállási jogáról kifejezetten lemond.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió webes felületén keresztül az online bérlet megvásárlása esetén hozzá lehet férni az egyes – csoportos órákhoz kapcsolódó – videó tartalmakhoz a bérlet érvényességi tartama alatt.

 • Az online tartalmakat kizárólag magánszemélyek jogosultak felhasználni, saját edzéseik segítése érdekében, azokat nem lehetséges semmilyen egyéb célból felhasználni – így különösen, de nem kizárólag tilos azokat közzétenni / továbbértékesíteni / harmadik felekkel megosztani. A videókhoz való hozzáférést más, harmadik személy számára a bérlet tulajdonosa nem jogosult semmilyen módon lehetővé tenni. A hozzáféréshez (bejelentkezéshez) szükséges adatok védelme az adott Felhasználó kötelezettsége és felelőssége.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió területén bérlettel/napijeggyel való visszaélés, csalás gyanúja rendőrségi feljelentést von maga után.

Egyéb rendelkezések:

Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a fitneszterem valamely Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió részére fel nem róható okból nem tarthat nyitva (pl. járványügyi szabályok, katasztrófavédelmi intézkedések ,stb.), úgy a megvásárolt jegyek, bérletek felhasználhatóságuk szempontjából nyugszanak, azok a fitneszterem újranyitásával a zárás napján fennálló felhasználási időtartamnak megfelelően felhasználhatóak.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy vis maior esetén Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió mentesül a szolgáltatás nem teljesítésének, valamint részleges nemteljesítésének felelőssége alól a vis maiorral érintett mértékben és időtartamban.

Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió a törvény által megengedett legszélesebb körben kizárja felelősségét a weboldal vagy foglalási online felület működési hibái, elérhetetlensége kapcsán.

Az online vásárlásokkal kapcsolatos fizetéseket a SimplePay kezeli, további tájékoztatás elérhető a szolgáltató weboldalán: https://simplepay.hu/vasarloknak/

Jelen ÁSZF elérhető az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió weboldalán, valamint az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió recepcióján.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió jogosult a weboldalt, valamint az foglalási online felületet módosítani, amely módosítások nem érintik a már leadott rendeléseket.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió fenntartja a jogát, hogy jelen ÁSZF-et. Módosítás esetén a Felhasználók előzetesen tájékoztatásra kerülnek e-mail útján.

A sportterek területére kizárólag a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelően alkalmas sportfelszerelésben lehet belépni.

A sportterekbe csak és kizárólag zárható műanyag/üveg/fém palackban vihető be ital, minden más ital és eszköz bevitele szigorúan tilos.

Sportszolgáltatások igénybevételekor a mobiltelefon csakis saját felelősséggel használható – a mobiltelefonban történő bármely nemű kárért – az Oxygéndús Kft. – Fitform Stúdió nem vállal felelősséget.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén zárt sportcipő használata kötelező! Amennyiben a vendég nem hozott magával zárt sportcipőt, úgy a recepción elutasítják a vendég belépését.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén törölköző használata kötelező! Amennyiben a vendég nem hozott magával törölközőt, úgy a recepción van lehetősége törölköző bérlésre, bérlési díj megfizetése ellenében.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén, illetve a nyitott kertrészben tilos a mások és a környező lakók nyugalmának megzavarására alkalmas hangoskodás, viselkedés.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió területén kizárólag az üzemeltető engedélye alapján helyezhető el:

 • Gyermekjáték, vendégeket kiszolgáló egyéb gép, díszvilágítás, közhasználatú elektronikus készülék stb.
 • Egyéb díszítő elemek (dekoráció, növényzet).
 • Reklám-, hirdetési-, propaganda-, szóróanyag.

Amennyiben az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására reklámanyagot készít, készíttet (mozgóképi vagy fényképfelvétel) és esetlegesen azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel.

Üzemeltető az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió sportszolgáltatásait igénybe vevő vendégekről arcképes adatnyilvántartást vezet. A szükséges adatok közlését részben vagy egészben, illetőleg az arckép felvételét megtagadó vendéggel szemben üzemeltető jogosult megtagadni érintett szolgáltatásait. Üzemeltető jogosult a személyi adatok helyességének megvizsgálása érdekében a központba látogató vendég személyi igazolványát, lakcímkártyáját, diákigazolványát adategyeztetés céljából megtekinteni, szemrevételezni.

Személyes adatai, telefonszáma és e-mail címe megadásával a vendég hozzájárul adatai kezeléséhez, marketing célú felhasználáshoz, és azt önként bocsátja az Oxygéndús Kft. – Fit Forma  Stúdió rendelkezésére. Elfogadja, hogy e-mail címére az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió a ház szolgáltatásairól, és esetleges korlátozásokról tájékoztatást küldjön. Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma  Stúdió a rendelkezésére bocsátott adatokat bizalmasan tárolja, harmadik félnek azokat ki nem adja.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek. Nem vállal felelősséget továbbá az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió üzemeltetője fenntartja a jogot, a komplexum egész vagy részterületein zártkörű rendezvények bonyolítására az általános vendégkör kizárásával.

Kiegészítő szolgáltatás:

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió belépéskor a vendégek számára használati díj ellenében törölközőt és szaunaruház biztosít, melyet a vendég köteles a kilépéskor visszaszolgáltatni, a recepció mellett található gyűjtőkosárba elhelyezni.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió jelenleg ingyenesen nyújtja a szauna részleg szolgáltatásait vendégei számára, melyek az alapszolgáltatás részét képzik a bérletet/napijegyet megváltó vendégek számára. Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió e tekintetben is fenntartja a változtatás jogát.

Panasz:

Panasz, kérdés, észrevétel esetén kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén vegye fel a kapcsolatot az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió-val:

 • Email: fitformaujpest@gmail.com
 • Levelezési cím: 1042 Budapest, Király u. 13.;
 • Telefonszám: +36-1/370-1246

Fogyasztói panaszával fordulhat az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió székhelye szerint illetékességgel rendelkező békéltető testülethez: Budapesti Békéltető Testület (székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.; elérhetőségei: levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.; e‐mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu; fax szám: 06 (1) 48821 86; telefonszám: 06 (1) 488 21 31)

Online megkötött adásvételi vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatos jogviták rendezése esetén ajánljuk az online vitarendezési platform használatát, melynek elérhetősége: http://ec.europa.eu/odr

Fentieken felül jogvitájával a lakhelye szerint illetékes járásbírósághoz fordulhat. (Bírósági illetékességkereső: http://birosag.hu/birosag-kereso )

Mellékletek:

Felhasználó tudomásul veszi, hogy jelen ÁSZF elválaszthatatlan mellékleteit képezik az alábbi dokumentumok:
Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió Házirend: https://fitformaujpest.hu/hazirend/
Adatkezelési szabályzat: https://fitformaujpest.hu/adatkezeles/
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a fenti dokumentumok megismerése és betartása felhasználó kötelessége.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztráció, valamint a vásárlás keretében megadott adatait az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeli Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió.

Hatályos: 2022. május 3 napjától

Előfizetéses bérlet vásárlás Általános Üzleti Feltételei.

Oxygéndús Kft.  Általános Üzleti Feltételei a Fit Forma Stúdió számára

1 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK, A SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE
1.1 Fogalmak

A jelen Általános Üzleti Feltételekben meghatározott fogalmak jelentése:
ÁÜF: a jelen Általános Üzleti Feltételek elnevezésű dokumentum, amely tartalmazza a Szolgáltató és a Tag között, a Tagsági Szerződés megkötésével létrejövő jogviszony részleteit és feltételeit.
Felek: Szolgáltató és Tag együttesen.
Fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes
személy.
Fit Forma Stúdió a  Szolgáltató.

Az Oxygéndús Kft. üzemeltetése alatt álló Fit Forma Stúdió  – Női fitnesz terem (cím: 1042. Budapest Király u 13 ).
Szolgáltató vagy Oxygéndús Kft.  (székhely: 1042. Budapest Király u 13 ); adószám: 13510808-2-41; cégjegyzék: 01-09-739006 ).
Tag: az a természetes személy, aki a Szolgáltatóval kötött Tagsági Szerződés értelmében a Stúdió, illetve – a választott szolgáltatási csomagtól függően – a fitnesz terem  használatára jogosult, a Tagsági Szerződés fedőlapján meghatározottak szerint.
Tagsági Szerződés: A Szolgáltató és a Tag között létrejövő, a Stúdió, által nyújtott – a Tag által választott szolgáltatási csomag szerinti – szolgáltatások irányuló egyedi szerződés, amely tartalmazza a Tag által választott szolgáltatási csomagot és fizetési módot.

1.2 A Szolgáltató elérhetőségei
Az Oxygéndús Kft. Tagokkal való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt
elektronikus levelezési címe: fitformaujpest@gmail,com
Az Oxygéndús Kft.  telefonszáma: +36 1 370 12 46

1.3 Az ÁÜF hatálya
Jelen ÁÜF hatálya kiterjed minden olyan Magyarország területére irányuló kereskedelmi ügyletre, amely jelen ÁÜF-ben meghatározott feltételek alapján a Felek között létrejön. Mindazonáltal a Tagsági Szerződésben választott meghatározott Hűség bérlet a Stúdió látogatására jogosulttá válik.
A jelen ÁÜF 2024. február 1. napjától, annak visszavonásáig hatályos. Jelen ÁÜF folyamatosan elérhető (és bármikor kinyomtatható) a Stúdió recepcióján, valamint az ügyfélszolgálat e-mail útján bármikor kérésre újra rendelkezésre bocsátja.

1.4 Szerződéskötés
Az Oxygéndús Kft. által nyújtott szolgáltatásokat kizárólag a Tag a Tagsági Szerződés megkötése esetén, valamint az ÁÜF 1.5. pontja szerint, az ott meghatározott feltételek szerint jogosult igénybe venni az alábbiak szerint.
A Tagsági Szerződés megkötése a következők szerint történik. A leendő Tag a Stúdió recepcióján elérhető Regisztrációs lap kitöltésével és személyes adatai megadásával jelzi az Oxygéndús Kft.felé szerződéskötési szándékát. A leendő Tagnak lehetősége van az regisztrációs lap kitöltése előtt részletesen megismerni a jelen ÁÜF mindenkor hatályos szövegét, az adatkezelési tájékoztatót, a szerződéskötés technikai lépéseit és a házirendet, felmerülő kérdés esetén pedig a recepciós munkatársakhoz fordulhat.
Leendő Tag az adatai ellenőrzését követően a kitöltött regisztrációs űrlapot a beviteli eszközön aláírja és megnyomja a „fizetési kötelezettséggel járó megrendelés” gombot. Az így kitöltött és aláírt űrlap a recepció munkatársai előtti elektronikus rendszerben is láthatóvá válik, amelyet annak beérkezésekor az Oxygéndús Kft. elektronikus úton megerősít, majd ezt követően a Felek között létrejön a Tagsági Szerződés.

A Tagsági Szerződés egy aláírt példányát az Oxygéndús Kft. minden esetben megküldi a jelen ÁÜF-fel együtt a Tag által megadott e-mail címre annak megkötését követő 2 (kettő) munkanapon belül, illetve a Tag kérésére a Tagsági Szerződés és az ÁÜF egy másolati példányát a recepción a szerződés megkötésekor átadja a Tag részére. A Tagsági Szerződés megkötésével az Oxygéndús Kft. a saját elektronikus rendszerében a Tagra vonatkozó Tagi fiókot hoz létre, amelyben a Tagsági Szerződés folyamatosan elérhető.
A Tagsági Szerződés a jelen pontban foglaltak szerint elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásos szerződésnek, magatartási kódexre nem utal. A szerződés magyar nyelvű.
Oxygéndús Kft.a Tag által tévesen, illetve pontatlanul megadott adatokra visszavezethető késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

1.5 Fiatalkorúakra vonatkozó szabályok
A 15. életévüket be nem töltött személyek nem lehetnek Tagok. A 18. életévüket be nem töltött személyek esetében csak a törvényes képviselőjük hozzájárulásával és jelenlétében köthető Tagsági Szerződés.

2 A STÚDIÓ HASZNÁLATA / KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK
2.1 A Stúdió használatának mértéke
A Tagsági Szerződés fedőlapján megjelölt, a Tag által választott Hűség bérlet szerint a Tag belépést szerez egy a Fit Forma Stúdióba, és jogosult azt nyitvatartási idejük alatt használni.

2.2 Belépés csak tagsági kártyával
A Tag a Tagsági Szerződés megkötésekor tagsági kártyát kap, amelyért az Oxygéndús Kft. külön díjat 1000.- Ft /plasztik kártya számít fel. Tagsági kártya nélkül a Stúdióba, nem lehet belépni.

2.3 Házirend
Az Oxygéndús Kft.  jogosult a Tagok számára kötelező házirendet a Stúdióban elhelyezni. A házirend különösen a gépek, illetve a Stúdió megengedett használatára és más Tagok jogainak figyelembevételére tartalmaz előírásokat.

2.4 Utasítási jogosultság
A Stúdióban jelen levő személyzet jogosult, amennyiben a Stúdió rendezett üzemeltetése, a rend és a biztonság, valamint a házirend betartása szükségessé teszi, a Tagok számára utasításokat adni. Ezeket az utasításokat minden Tagnak be kell tartani.

2.5 Kiegészítő szolgáltatások
2.6.1 A Tagsági Szerződésben megállapított havi tagdíj a Stúdió használata mellett további felajánlott termékek és szolgáltatások igénybevételének díját csak akkor tartalmazza, ha a Tagsági Szerződés fedőlapján a Felek kifejezetten megállapodtak ebben.

 

3 A TAG KÖTELEZETTSÉGEI
3.1 A tagsági kártya használata
A Tag köteles gondoskodni a részére biztosított tagsági kártya biztonságos megőrzéséről. A tagsági kártya elvesztését a Tagnak haladéktalanul be kell jelentenie a Stúdió recepcióján. Az elvesztés bejelentése után a tagsági kártya funkcióit zárolják, és ettől az időponttól kezdődően a Tag mentesül a (harmadik személyek általi) visszaélésszerű használat kockázataitól.

3.2 A tagsági kártya / pót tagsági kártya kiállításának díja
Amennyiben a Tag a tagsági kártyáját első alkalommal elmulasztja magával vinni a Stúdióba, – a személyazonossága igazolását követően – minden egyéb következmény nélkül a Stúdió recepcióján beengedik, feltéve, hogy a Tag a következő alkalommal bemutatja a tagsági kártyáját a recepción. Amennyiben a Tag második alkalommal is elmulasztja magával vinni a tagsági kártyáját, azt elveszíti, vagy egyéb okból második alkalommal bemutatni nem tudja, pót tagsági kártya kiállítása szükséges, amelyért a Tag 2.000, – Ft + ÁFA aktiválási díjat fizet az Oxygéndús Kft. részére. A korábbi tagsági kártya a pót tagsági kártya aktiválásával érvényét veszti.

3.3 E-mail cím megadása / a Tag adatainak változásai
3.3.1 A Tag a Tagsági Szerződés megkötésekor egy érvényes e-mail címet kell az Oxygéndús Kft részére megadni, amelyen keresztül az Oxygéndús Kft és a Tag közötti kapcsolattartás, kommunikáció megvalósulhat. Az Oxygéndús Kft.  kizárja felelősségét amennyiben a Tag valótlan vagy érvénytelen e-mail címet ad meg az Oxygéndús Kft.rendszereiben. A Tag kinyilvánítja kifejezett egyetértését, hogy az Oxygéndús Kft. jogilag releváns nyilatkozatai (pl. felszólítások, az ÁÜF rendelkezéseinek változásával kapcsolatos tájékoztatások) levélben az általa utoljára megadott postacímre, vagy e-mailben az általa utoljára megadott e-mail címre küldhetők.
3.3.2 A Tag a Tagsági Szerződés szempontjából lényeges adatokban (különösen a név, a cím, az e-mail cím, bankkapcsolat stb.) bekövetkezett minden változását köteles nyolc (8) napon belül közölni az Oxygéndús Kft.-vel.

3.4 Tagi fiók
3.4.1 A Tagsági Szerződés megkötésekor az Oxygéndús Kft. a saját elektronikus rendszereiben a Tagra vonatkozó tagi fiókot létesít, amelyet a Tagsági Szerződés hatálya alatt fenntart. Amennyiben a Felek között a Tagsági Szerződés megszűnik vagy egyéb módon hatályát veszti, az Oxygéndús Kft.  a tagi fiókot és az abban foglalt személyes adatokat az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakkal összhangban törli.
3.4.2 A tagi fiókot, és az abban rögzített személyes adatokat az az Oxygéndús Kft.  az adatvédelmi szabályok mindenkori megtartásával, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli.
3.4.3 A Tag a tagi fiókban rögzített dokumentumokhoz a Stúdió recepcióján vagy az ügyfélszolgálat megkeresésével e-mail útján férhet hozzá. Az így megismert és az az Oxygéndús Kft. titkát képező bizalmas információkat (különösen, de nem kizárólagosan a Tagsági Szerződés tartalma) a Tag köteles megőrizni, és azokat harmadik személyek számára nem teheti hozzáférhetővé. Az Oxygéndús Kft.  intézkedéseket foganatosít, hogy a tagi fiók elérhetőségét biztosítsa, azonban a karbantartási munkák miatti rövid idejű kieséseket nem zárhatja ki.

3.5 A tagság átruházhatatlansága / a tagsági kártya továbbadásának tilalma / a személyazonosság ellenőrzése
A Tagsági Szerződés alapján létrejövő tagság az Oxygéndús Kft. -nél személyre szóló, és nem átruházható. A Tag ezért a tagsági kártyát kizárólag személyesen használhatja, és harmadik személyeknek nem engedheti át.
Annak érdekében, hogy a tagsági kártya Tag általi személyes használatáról az Oxygéndús Kft.  meggyőződhessen, a Tagsági Szerződés megkötéskor a Tag egy fényképet bocsát önmagáról az Oxygéndús Kft. rendelkezésére, amelyet aTag tagi fiókjához rendeli.

3.6 Fogyasztási tilalmak / tiltott tárgyak
A Tag a Stúdióban nem dohányozhat, és nem fogyaszthat szeszes italokat vagy kábítószereket. A Tag ezenkívül nem vihet be a Stúdióba olyan vényköteles gyógyszereket, amelyek nem a Tag személyes és orvos által előírt felhasználására szolgálnak, kábítószereket és/vagy egyéb olyan szereket, amelyek a Tag fizikai teljesítőképességét hivatottak emelni (pl. anabolikák), valamint szeszes italokat. Ugyanilyen módon a Tagnak tilos a fent ismertetett szereket ellenszolgáltatásért vagy ellenszolgáltatás nélkül a Stúdióban felkínálni, megszerezni, másoknak átengedni vagy egyéb módon hozzáférhetővé tenni.

4 A TAGDÍJAK FIZETÉSE ÉS ESEDÉKESSÉGE / AZ ÁR KIIGAZÍTÁSA / FIZETÉSI KÉSEDELEM
4.1 A tagdíj megfizetése

A Tag a Tagsági Szerződés megkötéskor a következő fizetési módok közül választhat a tagdíjak rendezésére:
− A bankkártya havonta történő terhelés
− Azonnali SZÉP kártyás fizetés  (a Stúdió recepcióján található terminálon keresztül).
A Tagnak gondoskodnia kell arról, hogy bankszámláján mindenkor meglegyen a szükséges fedezet az esedékes tagdíjak és Pótkártya díjak fedezésére. Amennyiben a Tag „Banki utalás” fizetési módban fizet  akkor a Tag a Tagsági Szerződés megkötésétől számított legkésőbb  kettő (2) napon belül az esedékes tagdíja(ka)t és aktiválási díja(ka)t köteles az Oxygéndús Kft. megadott számlájára átutalni. Eszerint a tagdíjakat, az aktiválási díja(ka)t, illetve a Pótkártya díjat mindenkor az esedékesség napjáig át kell utalni.

4.2 A havi tagdíjak esedékessége
4.2.1 Amennyiben a Tag  „havi bankkártya terhelés” fizetési módot választotta, akkor a havi tagdíj mindenkor a Tagsági Szerződés fedőlapján megadott első időpontban esedékes.

4.3 Árkiigazítási jog
4.3.1 Az Oxygéndús Kft.  jogosult megemelni a havi tagdíjakat, ha a törvényes áfakulcs emelkedik, és a tagdíj emelkedése a megemelt áfakulcsra korlátozódik. Az Oxygéndús Kft. az áremelési jogát írásbeli nyilatkozat útján gyakorolja. A jelen bekezdésben meghatározott áremelés az arról szóló tájékoztató megküldését követően, a megemelt áfakulcs jogszabály szerinti alkalmazásának első napjától hatályos.
4.3.2 Amennyiben a törvényes áfa mérséklődik, akkor a havi tagdíj ennek megfelelően csökken. A mérséklés az áfa csökkentésével lép hatályba.
4.3.3 A tagdíj megemeléséről szóló közlésnek legalább a futamidő lejártát megelőző harminc (30) nappal kell megtörténnie, mielőtt a Tag a futamidő végén a jelen ÁÜF szerint jogszerűen gyakorolhatja a Tagsági Szerződés felmondásának jogát.

4.4 Fizetési késedelem
4.4.1 Amennyiben a Tag fizetési késedelembe esik, akkor az Oxygéndús Kft.  fenntartja a jogot, hogy késedelmi költségeket számlázzon ki a Tagnak, ha ezeket a költségeket a Tag vétkesen okozta. Idetartoznak a törvényes mértékű késedelmi kamatok és a célnak megfelelő jogérvényesítés költségei, különösen a felszólítások és beszedések költségei, a bírósági költségek és az ügyvédi költségek.
4.4.2 Amennyiben a Tag egyhavi tagdíjnak megfelelő összeg fizetésével késedelemben van, akkor

az Oxygéndús Kft. jogosult a szerződést alapos okból rendkívüli felmondással felmondani. Ebben az esetben az Oxygéndús Kft.  jogosult a jelen ÁÜF 4.4.1. pontja szerinti késedelmi költségek mellett a törvényes előírások szerinti további kártérítést igényelni.

4.4.3 A tagdíj terhelését a Tag bankszámláján a SimplePay  fizetési rendszer addig próbálja a kártya tranzakciót végrehajtani , ameddig a Tagdíj kiegyenlítésre nem kerül. Amennyiben a Tagdíj a fordulónapot követő második napon sem áll rendelkezésre, akkor az Oxygéndús Kft. jogosult rendkívüli felmondással felmondani!

5. FUTAMIDŐ / FELMONDÁS / SZÜNETELTETÉS 5.1 Első futamidő / rendes felmondás
A Tagsági Szerződést mindkét fél rendes felmondással legkorábban az Első Futamidő lejáratára mondhatja fel.
A Oxygéndús Kft. -nél az alábbi futamidejű szerződések közül választhatnak a tagok:
− havi

A havi futamidejű szerződés a futamidő végén /az első vásárlás napja/ automatikusan további egy hónappal meghosszabbodik, amennyiben a Tag nem mondja fel a Tagsági Szerződését. Havi futamidejű szerződés esetén a Tag két (2) hetes felmondási idővel a hónap végére mondhatja fel a Tagsági Szerződését.

A Tag a Tagsági Szerződés felmondását a fitformaujpest@gmail.com e-mail címen köteles bejelenteni az Oxygéndús Kft.  -nek a jelen ÁÜF 5.5. pontja szerint. Az Oxygéndús Kft.  az általa gyakorolt felmondást írásban közli, a felmondásnak a Tag e-mail címére történő egyidejű megküldése mellett.

5.1 A szerződés szüneteltetése
5.2.1 A havi futamidejű Tagsági Szerződés nem szüneteltethető. 5.2.2

5.2 A rendkívüli felmondás joga
Felek jogosultak a Tagági Szerződést alapos okkal, azonnali hatállyal felmondani. A Tag esetében azonnali hatályú felmondást megalapozó alapos oknak tekinthető:
– az orvosi papírral igazolt tartós vagy súlyos betegség, egészségkárosodás, maradandó fogyatékosság;
– az igazolt várandósság;
– a lakcímkártyával vagy egyéb hitelt érdemlő módon igazolt költözés (Budapest közigazgatási
határán kívülre).
Az  Oxygéndús Kft. esetében azonnali hatályú felmondást megalapozó alapos oknak tekinthető különösen:
– a Házirend súlyos vagy ismételt megszegése;
– alkoholfogyasztás / kábítószerfogyasztás a Stúdió területén;
– a tagdíj megfizetésének egy (1) hónapot meghaladó késedelme vagy nem teljesítése.
A Tagsági Szerződés azonnali hatályú felmondását az 5.5. pont szerint gyakorolhatják a Felek. Az azonnali hatályú felmondás a másik féllel való közléssel hatályosul.

5.3 A felmondás bejelentése vagy a szüneteltetés közlése a tag által
A Tag általi bármely felmondást vagy tervezett szüneteltetést a tagsági szám megadásával levélben az Oxygéndús Kft., 1042 Budapest, Király u 13. címre vagy a hivatalos e-mail címre (jelenleg fitformaujpest@gmail.com) kell bejelenteni.

 1. AZ Oxygéndús Kft. FELELŐSSÉGE
  Ha az Oxygéndús Kft. kártérítésre kötelezett, akkor a felelőssége azokra a károkra korlátozódik, amelyeket az Oxygéndús Kft. a szerződés megkötésekor a szerződésszegés lehetséges következményeként előre láthatott volna, és az Oxygéndús Kft. számára az általa ismert körülmények vagy ilyen jellegű körülmények figyelembevételével ismertnek kellett lennie, vagy az Oxygéndús Kft. kellő gondosság mellett előre láthatta volna, valamint az Oxygéndús Kft.  által ellenőrzött területhez tartoznak. A szolgáltatás tárgyának hibájából eredő közvetett károkért és a következményes károkért, valamint a fennmaradó vagyoni előnyökért az Oxygéndús Kft.  csak abban az esetben vállal felelősséget, ha a Tag igazolja, hogy a kár bekövetkezése, mint a szerződéssértés következménye a szerződéskötés időpontjában előre látható volt.
  A fenti felelősségkorlátozások az Oxygéndús Kft. teljesítési segédeinek mulasztása esetén is érvényesek.
  Ez a rendelkezés nem vonatkozik azokra a szerződésszegésekre, amelyekért a felelősség a magyar Polgári Törvénykönyv (különösen a Polgári Törvénykönyv 6:152. §) értelmében érvényesen nem zárható ki vagy korlátozható.
 2. PANASZ
  7.1 Az Oxygéndús Kft. célja, hogy valamennyi szolgáltatását megfelelő minőségben, a Tagjai teljes megelégedettsége mellett teljesítse. Amennyiben a Tagnak mégis valamilyen panasza van a Tagsági Szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az alábbi módokon közölheti.
  7.2 Az Oxygéndús Kft. szolgáltatásával kapcsolatos, illetve annak teljesítésével közvetlen kapcsolatban álló magatartás, tevékenység vagy mulasztás miatti panaszát a következő módon közölheti az Oxygéndús Kft. -vel:
  − szóban a Stúdióban a Stúdió munkatársával,
  − telefonon hétfőtől péntekig 07:00 és 22:00 óra között a +36 1 370 12 46 -os telefonszámon,
  − e-mailben a fitformaujpest@gmail.com e-mail címre,
  − levélben az alábbi postacímre: Az Oxygéndús Kft. 1042. Budapest Király u 13.
  7.3 Az Oxygéndús Kft. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a Tag a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Oxygéndús Kft.  a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát átadja a Tagnak. Az írásbeli panaszt az Oxygéndús Kft.   (30) napon belül írásban megválaszolja, a panaszt esetlegesen elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát három (3) évig megőrzi az Oxygéndús Kft.  és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja.
  7.4 A Tag a panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti, az alábbiak szerint:
  A Fogyasztó panasszal fordulhat a fogyasztóvédelmi hatósághoz: A Fgytv. 45/A. § (1)-(3) bekezdéseiben, valamint a fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján általános fogyasztóvédelmi hatóságként a kormányhivatal jár el: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/elerhetosegek
  Budapesti Békéltető Testület Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. Telefonszáma: (1) 488-2131; Honlap: https://bekeltet.bkik.hu/; E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu.

 

 1. ZÁRÓRENDELKEZÉSEK
  8.1 A jelen ÁÜF változásai

Az Oxygéndús Kft.  jogosult egyoldalúan módosítani a jelen ÁÜF-et (a módosításra okot adó körülmények különösen: jogszabály változás, üzleti érdek, céggel kapcsolatos változások). A módosítás elektronikus úton közlésre kerül a Tagok által megadott e-mail címre való megküldéssel, valamint a Stúdió recepcióján is elolvasható. A módosítás elektronikus úton közlésre kerül a Tagok által megadott e-mail címre való megküldéssel, valamint a Stúdió recepcióján is elolvasható, arról nyomtatott példány kérhető. A módosított ÁÜF a módosításban meghatározott napon, de legkésőbb a közlést követő 15. napon lép hatályba, amelyet követően új Tagsági Szerződés, illetve a Tagsági Szerződés meghosszabbítása a módosított ÁÜF elfogadásával lehetséges. A jelen pontban meghatározott rendelkezések nem zárják ki, hogy a Tag a Tagsági Szerződés futamideje alatt érvényesen elfogadja a módosított ÁÜF rendelkezéseit a fennálló jogviszonyára vonatkozóan. A módosított ÁÜF elfogadására a Stúdió recepcióján kerülhet sor. Amennyiben a Tag a módosításokat nem kívánja elfogadni, jogosult a Tagsági Szerződést a jelen ÁÜF-ben meghatározott szabályoknak megfelelően felmondani. A módosítások egyebekben nem érintik a korábban megkötött szerződéseket, azaz a módosításnak nincs visszaható hatálya.
Egyes rendelkezések érvénytelensége
8.1.2 Az Oxygéndús Kft.  fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az  Oxygéndús Kft.  írásos hozzájárulása nélkül.
8.2 Vis maior Amennyiben az Oxygéndús Kft.  -t a szolgáltatásai nyújtásában vis maior esemény (különösen, de nem kizárólagosan: Magyarországon bevezetett rendkívüli jogrend, pandémia, természeti katasztrófa stb.) akadályoztatja, vagy késlelteti a Tagsági Szerződés alapján fennálló kötelezettségeinek teljesítésében, akkor az Oxygéndús Kft.  kötelezettségei felfüggesztésre kerülnek mindaddig, ameddig e körülmény fennáll. A vis maior körülményt – amennyiben az nem köztudomású – az arra hivatkozó Fél az illetékes katasztrófavédelmi igazgatósággal, illetve a vis maior jellegének megfelelően a hivatalosan eljáró hatóságok, társaságok igazolásával köteles igazolni. A vis maior következtében beálló felfüggesztés esetén az Oxygéndús Kft. elsődlegesen a Tagsági Szerződés – legalább a felfüggesztés időtartamával megegyező – térítésmentes meghosszabbítását biztosítja a Tagnak. A vis maior esetén alkalmazott rendkívüli intézkedésekről és adott helyzetben a Tagokat megillető felmondási lehetőségekről az Oxygéndús Kft.  e-mailes tájékoztató és a weboldalon való közzététel útján tájékoztatja a Tagokat.

Comments are closed.