Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) alkalmazandó az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió

Elektronikus elérhetőségek:

 • Weboldal: https://fitformaujpest.hu/
 • Foglalási felület/weboldal: https://fitformaujpest.salonic.hu/
 • E-mail cím: fitformaujpest@gmail.com

Székhely: 1042 Budapest, Király u. 13.;
Cégjegyzékszám: 01-09-739006;
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága;
Adószám: 13510808-2-41;
Képviseletre jogosult személy: Farkas Csilla
Telefonszám: +36-1/370-1246
a továbbiakban: Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió által üzemeltetett komplexumban és felületeken történő vásárlásokra.
Jelen dokumentum az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió, valamint a vásárlók/felhasználók (a továbbiakban: Felhasználók) közötti jogviszonyt, valamint a felek jogait és kötelezettségeit szabályozza. Felhasználó a vásárlással jelen ÁSZF-et tudomásul veszi és kötelező erejét elfogadja.

A weboldal és foglalási oldal/felület tárhelyét biztosítja:

Cégnév: C-Host Kft.
Levelezési cím: 1115 Budapest, Halmi u. 29.
Telefonszám: +36-1-445-2040
Email: info@nethely.hu
Adószám: 23358005-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 961790

továbbá

Cégnév: Salonic International Kft.
Levelezési cím: 1111 Budapest, Karinthy Frigyes utca 23.
Telefonszám: +36 30 406 88 77
Email: info@salonic.hu
Adószám: 27916379-2-41
Cégjegyzékszám: 01 09 356924

Szolgáltatások igénybevétele:

A csoportos órák órarendjeinek a változtatási jogát fenntartjuk!

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásainak igénybevételére kizárólag regisztrációt követően van lehetőség, amelyet megtehet személyesen a recepción.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásaira való bejelentkezés, vásárlás kizárólag személyesen, valamint az online felületeken keresztül lehetséges. Emailben, telefonon, Facebook/Instagram üzenetben nem fogadunk foglalásokat, bérlet rendeléseket.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásainak igénybevételével, valamint személyes vagy online vásárlás esetén a Felhasználó automatikusan elfogadja jelen szerződési, amely alapján Felhasználó, valamint az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió között szerződés jön létre.

A mindenkori Árlista elérhető az alábbi linken, melynek módosítási jogát az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió fenntartja:

 • https://fitformaujpest.hu/arlista/

Online vásárlás:

 • https://fitformaujpest.hu/webshop/

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió online felületein fitnesz/csoportos óra szolgáltatásokra tud jegyet, valamint bérletet vásárolni.

Az online vásárlás keretében megkötött szerződés magyar nyelven jön létre és nem minősül írásban megtett szerződésnek. Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió a szerződést nyomtatott formában nem iktatja, a megrendeléseket elektronikusan tárolja a számviteli előírások szerinti ideig. Felhasználó jogosult az általa tett megrendelésekről információt kérni.

Online vásárlás menete:

 • Felhasználó az emailen keresztül is jóhagyott regisztrációját, valamint bejelentkezést követően tud vásárolni a felületen.
 • Felhasználó a megvásárolni kívánt terméket azonnal meg tudja venni.
 • Felhasználó kiválasztja a megvásárolni kívánt terméket az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió felületén, a kiválasztást követően azonnal elindítja a fizetési folyamatot.
 • A megrendelés leadását követően a SimplePay rendszerén keresztül lehetséges bankkártyával fizetni, amely fizetési oldalra a Felhasználó automatikusan kerül átirányításra.

Online fizetés bankkártyával (interneten keresztül történő fizetés)

OTP

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során akár azonnal, bankkártyával is ki lehet fizetni. A biztonságos bankkártyás fizetésre az OTP Mobil Kft. által biztosított SimplePay felületen van lehetőség. Elfogadott kártyák a Maestro, MasterCard, VISA és VISA Electron. A megadott adatok mindvégig biztonságban vannak, mivel maga a fizetés a SimplePay titkosított oldalán történik. A kártyaadatokat kizárólag az OTP Mobil Kft. kezeli, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. Sikeres vásárlás esetén e-mailben is kap visszaigazolást a fizetés eredményéről.

A bankkártyás fizetés lépései:

 • a fitformaujpest.hu webáruházban kiválasztja a kívánt terméket és a kosárba helyezi
 • a Pénztárnál kiválasztja a megfelelő szállítási módot, illetve a bankkártyás fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után rákattint a “Fizetek” gombra
 • ezt követően átirányításra kerül a SimplePay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadja a kártyaadatait és indíthatja a tranzakciót
 • a bank ellenőrzi az adatokat, majd visszairányítja webáruházunkba, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást
 • a sikeres tranzakciót követően a SimplePay elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével

Adattovábbítási nyilatkozat!
Jelen ÁSZF elfogadásával a felhasználó tudomásul veszi, hogy az Oxygéndús Kft.  1042. Budapest Király u 13, szám alatt található Fit Forma Stúdióban  a(z)  www.fitformaujpest.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére.
A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitor.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff /

Online vásárlás további menete:

 • A fizetést követően a Felhasználó visszairányítódik Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió felületére.
 • Sikeres fizetés esetén automatikus visszaigazolás érkezik a Felhasználó részére és az adott termék a Felhasználó Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió egyenlegén/kártyáján jóváírásra kerül.
 • A vásárlást követően automatikus visszaigazolást kap a Felhasználó az általa megadott email címen.
 • Amennyiben nem érkezne meg a vásárlást visszaigazoló email kérjük ellenőrizze email fiókjának SPAM mappáját, ha ott sem található a visszaigazoló email kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.
 • Az online vásárlás keretében létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek.
 • Amennyiben vásárlása közben hiba lépett fel, vagy vásárlását módosítani szeretné, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi email címen: fitformaujpest@gmail.com

Elállási jog:
Felhasználót a vásárlástól számított 14 napon belül elállási jog illeti meg az online vásárlások tekintetében a 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet rendelkezéseinek megfelelően, az alábbi eseteket kivéve:

 • a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
 • olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállási határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
 • olyan szolgáltatás, amely a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan szolgáltatás esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Az online bérlet esetében – tekintettel annak online tartalmakhoz való hozzáférésen alapuló jellegére – nem gyakorolható a 14 napos elállás joga.

Fit Forma Belépőkártya:

 • Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén a belépéskor kapott belépőkártya használata kötelező.
 • A belépő kártya egyben a vendég bérlete is a terem használatra – melyet a terembe érkezés alkalmával a recepciós pultnál kell hagyni, ahol cserébe öltözőszekrény kulcsot kapnak, melyet távozáskor le kell adni, és a belépő kártyáját visszakapja a vendég.
 • A belépőkártya belépéskor ingyenes, elvesztése esetén, a kártyáért 2.000.- Ft összeg fizetendő (az elvesztést megelőző kártya használat után 1 hónap türelmi időt biztosítunk a kártya esetleges megkerülésére – addig az öltöző szekrény kulcsért cserépe letéti tárgyat kérnek a recepciós pultnál).

Jegyek, bérletek:

A megvásárolt bérleteket a vásárlástól, a fizetési teljesítéstől számítva legkésőbb 365 napon belül kell elindítani – ez alól kivétel az egyedi határidejű, időszakos, kedvezményes bérletek.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió szolgáltatásainak díjait – legkésőbb a belépéskor – előre kell megfizetni, személyesen vagy online felületen keresztül.

ÁFA-s számla iránti igényt előre kell jelezni, az így kiállított számlát az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió e-mail útján küldi meg a vendég részére, vagy papírformában adja át a recepción a vendégnek.

A megvásárolt bérletek nem szüneteltethetők, nem átruházhatók és lejárati határidejük nem hosszabbítható, kivéve a Klubtagságival rendelkező vendégek számára.

A bérletek kizárólag az érvényességi időn belül használhatók fel, a lejárati időn túl a fel nem használt alkalmak ellenértéke nem jár vissza. A bérletek kizárólag elektronikusan kerülnek kiállításra, fizikai megtestesülésük nincs, a bérlettel rendelkező személy Fit Forma Stúdió kártyájához kerül hozzárendelésre, hogy a fitneszterem területére be tudjon lépni.

A fitnesz bérletek napi egyszeri belépésre, 3 óra fitnesz terem használtra jogosítanak fel.

A csoportos óra bérletek napi egyszeri belépésre, 3 db egymást követő csoportos óra látogatásra jogosítanak fel:

 • A csoportos órákra előzetes helyfoglalás szükséges a https://fitformaujpest.salonic.hu/ webes felületen, valamint az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió webes felületén keresztül.
 • Csoportos órára történő foglalás kizárólag érvényes bérlettel rendelkező vendégek részére lehetséges.
  • Bérlettel nem rendelkező, vagy órajeggyel érkező vendégek számára foglalási bérlet megváltása szükséges 3.000 Ft összegben, mely 365 nap (1 év) foglalási szolgáltatás igénybevételére nyújt lehetőséget.
  • ACYM szolgáltatást igénybevevő vendégek számára foglalási bérlet megváltása szükséges 3.000 Ft összegben, mely 365 nap (1 év) foglalási szolgáltatás igénybevételére nyújt lehetőséget.
  • Le nem mondott csoportos óra foglalás, vagy foglalt csoportos óra kezdési időpontja előtt 2 órán belül lemondott foglalás esetén a foglalási bérletből 1 nap levonásra kerül.
 • Amennyiben a vendég nem jelenik meg a foglalt órán és nem mondja le a foglalást, abban az esetben a havi/3 havi/6 havi/12 havi bérletéből 1 nap levonásra kerül.
 • Csoportos óra kezdési időpontja előtt 2 órán belül lemondott foglalás esetén a havi/3 havi/6 havi/12 havi bérletből 1 nap levonásra kerül.
 • Csoportos órákra a foglalás nélkül érkező vendégek, érkezési sorrend alapján az érkezésükkor még szabad helyekre állhatnak be.

Klubtagsági viszonnyal rendelkező vendégek számára, a klubtagsági 365 napos időtartalma alatt 3-szor maximum 14 napos tartamra szüneteltethető, illetve hosszabbítható az aktuális/aktív bérlet – mely csak is betegség, egészségügyi problémából kifolyólag vehető igénybe, alkalmazható. A betegség, egészségügyi probléma fennállását orvosi dokumentum másolatával szükséges igazolni – az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió központi e-mail címére (fitformaujpest@gmail.hu) történő megküldéssel, vagy személyes felmutatással.

Felhasználó kifejezetten tudomásul veszi, hogy a saját adatlapjára a recepción az egyenlegként feltöltött összeg, illetve a megvásárolt ajándékkártya később készpénzre nem váltható, a vásárlástól a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének m) pontja értelmében. Jelen ÁSZF elfogadásával Felhasználó kifejezetten tudomásul veszi és elállási jogáról kifejezetten lemond.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió webes felületén keresztül az online bérlet megvásárlása esetén hozzá lehet férni az egyes – csoportos órákhoz kapcsolódó – videó tartalmakhoz a bérlet érvényességi tartama alatt.

 • Az online tartalmakat kizárólag magánszemélyek jogosultak felhasználni, saját edzéseik segítése érdekében, azokat nem lehetséges semmilyen egyéb célból felhasználni – így különösen, de nem kizárólag tilos azokat közzétenni / továbbértékesíteni / harmadik felekkel megosztani. A videókhoz való hozzáférést más, harmadik személy számára a bérlet tulajdonosa nem jogosult semmilyen módon lehetővé tenni. A hozzáféréshez (bejelentkezéshez) szükséges adatok védelme az adott Felhasználó kötelezettsége és felelőssége.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió területén bérlettel/napijeggyel való visszaélés, csalás gyanúja rendőrségi feljelentést von maga után.

Egyéb rendelkezések:

Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a fitneszterem valamely Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió részére fel nem róható okból nem tarthat nyitva (pl. járványügyi szabályok, katasztrófavédelmi intézkedések ,stb.), úgy a megvásárolt jegyek, bérletek felhasználhatóságuk szempontjából nyugszanak, azok a fitneszterem újranyitásával a zárás napján fennálló felhasználási időtartamnak megfelelően felhasználhatóak.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy vis maior esetén Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió mentesül a szolgáltatás nem teljesítésének, valamint részleges nemteljesítésének felelőssége alól a vis maiorral érintett mértékben és időtartamban.

Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió a törvény által megengedett legszélesebb körben kizárja felelősségét a weboldal vagy foglalási online felület működési hibái, elérhetetlensége kapcsán.

Az online vásárlásokkal kapcsolatos fizetéseket a SimplePay kezeli, további tájékoztatás elérhető a szolgáltató weboldalán: https://simplepay.hu/vasarloknak/

Jelen ÁSZF elérhető az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió weboldalán, valamint az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió recepcióján.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió jogosult a weboldalt, valamint az foglalási online felületet módosítani, amely módosítások nem érintik a már leadott rendeléseket.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió fenntartja a jogát, hogy jelen ÁSZF-et. Módosítás esetén a Felhasználók előzetesen tájékoztatásra kerülnek e-mail útján.

A sportterek területére kizárólag a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelően alkalmas sportfelszerelésben lehet belépni.

A sportterekbe csak és kizárólag zárható műanyag/üveg/fém palackban vihető be ital, minden más ital és eszköz bevitele szigorúan tilos.

Sportszolgáltatások igénybevételekor a mobiltelefon csakis saját felelősséggel használható – a mobiltelefonban történő bármely nemű kárért – az Oxygéndús Kft. – Fitform Stúdió nem vállal felelősséget.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén zárt sportcipő használata kötelező! Amennyiben a vendég nem hozott magával zárt sportcipőt, úgy a recepción elutasítják a vendég belépését.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén törölköző használata kötelező! Amennyiben a vendég nem hozott magával törölközőt, úgy a recepción van lehetősége törölköző bérlésre, bérlési díj megfizetése ellenében.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió teljes területén, illetve a nyitott kertrészben tilos a mások és a környező lakók nyugalmának megzavarására alkalmas hangoskodás, viselkedés.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió területén kizárólag az üzemeltető engedélye alapján helyezhető el:

 • Gyermekjáték, vendégeket kiszolgáló egyéb gép, díszvilágítás, közhasználatú elektronikus készülék stb.
 • Egyéb díszítő elemek (dekoráció, növényzet).
 • Reklám-, hirdetési-, propaganda-, szóróanyag.

Amennyiben az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására reklámanyagot készít, készíttet (mozgóképi vagy fényképfelvétel) és esetlegesen azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel.

Üzemeltető az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió sportszolgáltatásait igénybe vevő vendégekről arcképes adatnyilvántartást vezet. A szükséges adatok közlését részben vagy egészben, illetőleg az arckép felvételét megtagadó vendéggel szemben üzemeltető jogosult megtagadni érintett szolgáltatásait. Üzemeltető jogosult a személyi adatok helyességének megvizsgálása érdekében a központba látogató vendég személyi igazolványát, lakcímkártyáját, diákigazolványát adategyeztetés céljából megtekinteni, szemrevételezni.

Személyes adatai, telefonszáma és e-mail címe megadásával a vendég hozzájárul adatai kezeléséhez, marketing célú felhasználáshoz, és azt önként bocsátja az Oxygéndús Kft. – Fit Forma  Stúdió rendelkezésére. Elfogadja, hogy e-mail címére az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió a ház szolgáltatásairól, és esetleges korlátozásokról tájékoztatást küldjön. Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma  Stúdió a rendelkezésére bocsátott adatokat bizalmasan tárolja, harmadik félnek azokat ki nem adja.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek. Nem vállal felelősséget továbbá az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió üzemeltetője fenntartja a jogot, a komplexum egész vagy részterületein zártkörű rendezvények bonyolítására az általános vendégkör kizárásával.

Kiegészítő szolgáltatás:

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió belépéskor a vendégek számára használati díj ellenében törölközőt és szaunaruház biztosít, melyet a vendég köteles a kilépéskor visszaszolgáltatni, a recepció mellett található gyűjtőkosárba elhelyezni.

Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió jelenleg ingyenesen nyújtja a szauna részleg szolgáltatásait vendégei számára, melyek az alapszolgáltatás részét képzik a bérletet/napijegyet megváltó vendégek számára. Az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió e tekintetben is fenntartja a változtatás jogát.

Panasz:

Panasz, kérdés, észrevétel esetén kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén vegye fel a kapcsolatot az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió-val:

 • Email: fitformaujpest@gmail.com
 • Levelezési cím: 1042 Budapest, Király u. 13.;
 • Telefonszám: +36-1/370-1246

Fogyasztói panaszával fordulhat az Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió székhelye szerint illetékességgel rendelkező békéltető testülethez: Budapesti Békéltető Testület (székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.; elérhetőségei: levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.; e‐mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu; fax szám: 06 (1) 48821 86; telefonszám: 06 (1) 488 21 31)

Online megkötött adásvételi vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatos jogviták rendezése esetén ajánljuk az online vitarendezési platform használatát, melynek elérhetősége: http://ec.europa.eu/odr

Fentieken felül jogvitájával a lakhelye szerint illetékes járásbírósághoz fordulhat. (Bírósági illetékességkereső: http://birosag.hu/birosag-kereso )

Mellékletek:

Felhasználó tudomásul veszi, hogy jelen ÁSZF elválaszthatatlan mellékleteit képezik az alábbi dokumentumok:
Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió Házirend: https://fitformaujpest.hu/hazirend/
Adatkezelési szabályzat: https://fitformaujpest.hu/adatkezeles/
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a fenti dokumentumok megismerése és betartása felhasználó kötelessége.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztráció, valamint a vásárlás keretében megadott adatait az Adatkezelési tájékoztatónak megfelelően kezeli Oxygéndús Kft. – Fit Forma Stúdió.

Hatályos: 2022. május 3 napjától

Comments are closed.