Fit Forma Újpest
munkatársa

Alexandra

Személyi edző, recepció

5 éves koromtól a sport a mindennapi életem részét képezi, akár csapatjátékról, akár egyéni sportról legyen szó.
A 27 éve tartó töretlen sport szeretetem nagy mértékben hozzájárult a jellemem kialakulásához és formálásához.

Futball-al és kézilabdával kezdtem a sportéletem, mely már kiskoromtól kezdve a csapatszellemet és az együttműködést formálta ki bennem. Majd ezt követően 6 éven át többpróbázó atléta voltam, mely az egyéni jellemem, kitartásom és alázatom fejlesztette. Az egyetemi időszak alatt a röplabda szeretetemnek, és a futásnak hódolhattam.

Végül kikerülve a munka világába, egy olyan sportot kerestem, mely sem helytől, sem
időtől nem függhet – így, nem másra esett a választás, mint a testépítés és alakformálás.

Ezzel párhuzamosan az életmód váltás és, az egy életen át tartó egészség megőrzés mélyebb tanulmányozásával és alkalmazásával kezdtem áthatóan foglalkozni, és egyben átformálni az életem ezen részét.

Mindezek mellett, a folyamatos aktív kikapcsolódás az életem elengedhetetlen része kellett, hogy legyen – legyen szó: kirándulásról,
biciklizésről, via-ferrate-ról (hegymászásról), kajakozásról, kenuzásról.

A fent leírtak tükrében szerencsés embernek érzem magam, hogy a FitForma Stúdió csapatának tagjaként, olyan közegben dolgozhatok, melyben szüntelen az örömöm lelem.

Mindezek mellett kiemelkedő számomra, hogy nap, mint nap olyan pozitív jellemek/személyiségek/vendégek vesznek körül, akik szintén azt teszik, amit Én is teszek: az Egészségnek és a Sportnak áldozzák szabad idejüket.

Comments are closed.