Mit ad számodra ez a kiegészítő szolgáltatásunk?

Segítség arra az esetre, ha szeretnéd, hogy betegséged, baleseted miatt ne veszíts el heteket az érvényes bérletedből.

Mennyibe kerül?

13.- Ft-ra jön ki egy nap.

Részletesen:

  • orvosi igazolást kell hoznod, melyen látható a betegség/karantén kezdeti és befejező napja.
  • ha már meg volt a biztosításod az igazolás első napján és még érvényes volt az igazolás utolsó napján, akkor az összes igazolt nappal hosszabbítjuk a bérletedet.
  • a biztosítás vonatkozik azokra a bérleteidre is, amelyeket előbb vásároltál, mint a biztosítás első napja, de a biztosítás első napján már érvényesek voltak.
  • a vásárlás napjától számítva 360 napig érvényes.

Kérdések – válaszok

K: Ha csak akkor veszem meg a biztosítást, amikor már újra megyek edzeni, akkor kapok hosszabbítást?
V: Nem, csak azokra a napokra kapsz hosszabbítást, amit leigazoltak és érvényes biztosításod is volt, egyedi elbírálás alapján ettől eltérhetünk.

K: Akkor is jár a hosszabbítás, ha bezártok?
V: Erre az esetre nincs szükség biztosításra, ahogy az előző bezárás alatt is, minden bérletet meghosszabbítottunk, annyi nappal, ameddig zárva kellett tartanunk. Ha esetleg be kell zárnunk, akkor a zárva tartás idejével meghosszabbítjuk mindenkinek a bérletét

K: Megbetegszek és az első nap megveszem a “360 napos betegség és baleset biztosítást”, hosszabbítjátok a bérletem ha meggyógyulok?
V: Igen, mivel az első nap már volt biztosításod, így az igazolt napok számával meghosszabbítjuk a bérleted. Ha az igazolásod utolsó napja későbbi, mint a biztosításod, akkor viszont az igazolás első napjától biztosítás utolsó napjáig eltelt napok számával hosszabbítjuk meg.

K: Milyen betegségekről hozhatok igazolást?
V: Minden olyan betegségről, ami vagy a közösségbe járást, vagy az egyén edzésre járását tiltja. Tehát influenza, Covid-19, bármilyen törés, ficam, stb. Viszont fogtömés, gyermek betegsége, fül csengés és ehhez hasonlók miatti igazolást nem fogadunk el.

360 NAPOS BETEGSÉG, BALESET BIZTOSÍTÁS
A biztosítást 360 napon belül maximum 2x lehet kihasználni, alkalmanként 14 napra!

Ár : 15.000.- Ft

Klubtagsági+ Biztosítás egyben.

Comments are closed.