1042 Budapest, Király u. 13. | Tel.: (06 1) 370 12 46

Rólunk


Az Újpesti Fit Forma Stúdió Újpest szívében, egy sétáló utcában található.

Edzőtermünk kizárólag hölgyek részére épült, így minden eszköz, gép a hölgyek igényét szolgája.

2005. október 1-én költöztünk új helyünkre a Király u. 13 szám alá - 700 m2 alapterületre, a stúdiónk rendelkezik 100m2-es kerthelyiséggel is.

Nagy örömünkre szolgál hogy mertünk nagyot álmodni, és vendégeink nagy megelégedésére egy igazi gyöngyszemet sikerült alkotnunk Újpest központjában.

Családias, emberközpontú kiszolgálás, nyugodt légkör fogadja a hozzánk ellátogatókat, nálunk a vendég az első!

Mit jelent a Fit Forma®

Vendégeink körében a Fit Forma Stúdió nem csak egy edzőterem, hanem egy Életforma!

- A Fit-Forma® szisztéma magas szintű elméleti és gyakorlati szaktudáson alapul: 1992-ben dolgozta ki és szabadalmaztatta egy szakmailag elismert Team. A szigorú szakmai színvonal fenntartásáról folyamatos professzionális tréning rendszerünk gondoskodik.

 

1. Személyre szabottan!

Minden vendég - erőnléttől , sportmúlttól stb. függően - testre szabott edzésprogramot és táplálkozási tanácsokat kap az első látogatás alkalmával. Az alakformálás célkitűzéseit a vendég szabja meg, hisz saját magának kell alakját tökéletesnek tartania! A gyorsabb és látványosabb siker érdekében a programok egy része a szükséges fogyasztó, vagy épp testtömeg építő táplálék kiegészítőket, turmixokat is magukban foglalják. A továbbiakban is rendelkezésre állnak szakképzett edzőink, a rendszeres mérlegelés pedig segít a holtpontokon átlendülni.

Az aerobik órákon edzőink szintén nagy szakértelemmel és odafigyeléssel kísérik, segítik a vendégek edzését.

2. Sikerélmény fontos!

- rendszeresen mérjük az eredményeket!
Minden hónapban ellenőrizzük, hogy a céloknak megfelelően alakul-e az alakváltozás. A mérőszalag és a vendég egyre jobb közérzete, állóképességének javulása, sikereink mércéje.

3. Csak nőknek!

Az edzés valóban az alakformálásról, az állóképesség növeléséről szól. Itt ledobhatjuk a mindennapi terheket a szó fizikai és lelki értelmében. A "szereplés" az edzés után következik otthon, az utcán vagy a strandon, de a teremben szégyenkezés és gátlások nélkül lehet izzadni.

4. Életforma, nem csak edzőterem!

Mosolygós, kedves edzőink egész nap rendelkezésre állnak, minden kérdésre, aggályra megoldást találnak, ami az edzéseken túl az életmóddal kapcsolatos: pl. diétás módszerek, kiegészítő szolgáltatások. Szolárium, szauna, és rengeteg szolgáltatás biztosítja vendégünknek az érzést, hogy itt ő "a világ közepe".
Mindenki számára elérhető, korosztálytól függetlenül!
A bérletek árai a többlet szolgáltatások ellenére az átlagos piaci árakon vásárolhatóak meg. Hosszú-, és hétvégi nyitvatartási idő az elfoglalt üzletasszonyoknak, jó közlekedési lehetőségek a kocsival nem rendelkezőknek, parkolók az autósoknak.