1042 Budapest, Király u. 13. | Tel.: (06 1) 370 12 46

Aerobic


Az épületben egy 40 és egy 20 fős aerobik terem várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, ahol a csoportos órákat a vendégek oszlopmentes környezetben élvezhetik. A termekben a legmodernebb technika biztosítja a zenét és a friss levegő ellátást.
 

ZSÍRÉGETŐ ÓRA

Célja a test zsírszövetének csökkentése. Az óra alatt folyamatosan kontroll alatt tartjuk a pulzust, így segítve elő a maximális zsírégető hatást.
 

ALAKFORMÁLÓ ÓRA

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik.
 

ALAKFORMÁLÓ KÖREDZÉS

Erősítő óra állomásokon haladva, minden gyakorlatot 1-1,5 percig végeznek vendégeink, 4 kört leírva haladnak.

 

KANGOO JUMP 

Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt, fokozza a szívműködést és a fizikai erőnlétet.
Dinamikus gyakorlat, mely zsírégető és keringési rendszert javító hatású, fejleszti az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt, és nem terheli az ízületeket.

  

BODY PUMP

A Body Pump olyan edzésforma, amely nagy ismétlésszámú súlyzós edzésre és az aerobikra épül. Az egyik leghatékonyabb módja a felesleges kilók eltüntetésének.
 

GOLD ZUMBA

A Gold Zumba az idős, de aktív korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja.
 

SPINRACING

Zenés csoportos kerékpáros tréning, amely az egész testet megmozgatja. A zene ritmusára különböző gyakorlatokat végzünk, egy speciálisan képzett teremkerékpáron.
 

GERINCTORNA

A gerinc stabilitásának fenntartásáért és a helyes testtartásért felelős izmokat erősítő és nyújtó óra.
 

NYÚJTÁS-LAZÍTÁS

Egy olyan óra, ahol az izmok összehúzódó képességét, rugalmasságát és megnyúlási képességét helyezzük előtérbe.
 

PILATES

Átmozgatja az egész testet, fejleszti az egyensúlyérzéket, a testtudatot és a mozgáskoordinációt. Megnyitja az ízületeket, növeli az ízületi mozgékonyságot, és erősíti az izomzatot.
 

GERINCJÓGA

Modern csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.
 

TANFOLYAMOK

Stúdiónkban különféle tanfolyamokat tartunk (baba-elsősegély, természetes gyógymódok alkalmazása babáknál és gyermekeknél, szülés-szoptatás felkészítő, baba-masszázs, baba-ápolás), melynek pontos időpontjáról a recepción érdeklődhet.